FAQ

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Jinis layanan inspeksi

 

Audit pabrik  Ngewangi sampeyan ngerti pemasok ,Kalebu . prosedur kontrol kualitas, manajemen lan prosedur operasi.
Pemriksaan produksi Sadurunge produksi ,bantuan ing  sampeyan priksa manawa bahan mentahan lan  components will meet your specifications and are available in quantities sufficient to meet the production schedule.
Sajrone inspeksi produksi (DPI) Ngecek produk sak proses produksi lan nyoba kita paling apik kanggo supaya  sawetara cacat  muncul, Uga bisa mbantu mriksa jadwal produk  lan salaras  sing produk siap nalika wektu pangiriman .
Pemriksaan pra-kiriman (PSI) Iku pengawasan paling efektif  sing nandheske kualitas kabèh kintunan kang  tingkat. Biasane mbutuhake produksi 100% lengkap lan paling ora 80% barang kanggo dikempalken menyang karton  Sampel sing dicenthang dipilih kanthi standar miturut standar AQL.
Pengawasan Loading Minangka langkah penting sajrone proses pangiriman, Sampeyan bisa nggawe manawa produk sampeyan bener lan nyuda kemungkinan rusak. Njamin kualitas apik lan kahanan produk sampeyan nganti sampeyan nampa.
Napa perlu inspeksi utawa audit pabrik?

Yen ana salah sawijining kiriman sing ora apik, kiriman sing ora dingerteni saka para pembekal sajrone dagang internasional. Pemriksaan minangka cara sing paling efisien kanggo nglindhungi keuntungan para panuku.

Apa sing diteliti sajrone pamriksa?

Produk sing beda-beda bakal duwe poin inspeksi. Dadi kategori pamriksa bakal ditliti kanthi ati-ati ing antarane klien lan manajer akun kita.
Umumé, ing ngisor iki minangka ruang lingkup
1. Kuantitas
2. Product Product / Spec
3.Workmanship:
4.Function / parameter test
5.Packaging / Marking
Check 6.Produk data ngukur
7.Sebutake syarat khusus

Apa tingkat Inspeksi?

Tingkat standar kabeh klebu inspeksi yaiku USD 168-288 saben dina ing pirang-pirang kutha ing China kajaba Hongkong, Taiwan. Tingkat standar iki nganti 12 jam kerja saben tugas (kalebu lelungan, inspeksi lan persiapan laporan). Ora biaya tambahan kanggo biaya transportasi lan akomodasi inspektur.

Kepiye miwiti pamriksan?

Klien ngirim kita formulir pesenan lan buku 2-3 dina luwih dhisik. We hubungi Pabrik kanggo konfirmasi rincian pamriksa. Klien Konfirmasi rencana pamriksa lan mbayar. Kita nganakake laporan pamrih lan klien entuk laporan inspeksi sajrone 24 jam.

ING WARNA BANYAK?


Tampilan Online Chat!