Inspeksi Kualitas Standar lampu lan lentera

Lamps lan lanterns saliyane kanggo peran cahya paling dhasar, luwih penting iku chandelier meal cocok bisa banget apik foil kulawarga atmosfer anget, kaendahan prasaja lan lampu gantung padhang uga bisa nggawe wong mbukak swasana ati nyaman, supaya urip wis dadi kebak. daya tarik emosional.

Carane mriksa droplight barang manis elegan iki, carane ikupamriksanstandar droplight?Ayo tindakakeCCIC-FCT, ayo nerangake proses pemeriksaan lampu kanthi rinci kanggo sampeyan.Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan isi pamriksan, please aran gratis kanggohubungi kita.

Inspeksi kualitas ChinaPenampilan / Karyamrikso

1.Inspeksisaka lampu electroplated

Werna elektroplating kudu konsisten (deleng conto), ora ana prabédan warna sing jelas;

Ora ana goresan, partikel pasir, muntahake asam, tandha wedhi, pinholes, pitting, blistering, peeling, whitening, bintik teyeng, bintik ireng, aliran cat sing jelas, bekas las lan fenomena liyane ing permukaan elektroplating;

Gloss kudu cedhak karo syarat pangilon, mesthine ora ana kabut putih;

Lumahing kudu alus tanpa kasar (rasa tangan);

Lumahing njero prodhuk ngirim ora katon ireng, reged lan ora ana oksidasi;

Nggosok tipis nganggo sarung tangan putih ora bakal duwe goresan tipis;

Tes adhesion lan tes kekerasan kudu dilewati.

2. Inspeksi lampu cat baking

Referring kanggo sampel, awak lamp ora bakal duwe prabédan werna ketok lan prabédan kinclong, werna sakabèhé kudu konsisten;

Ora ana bocor cat, cat peeling, pasir, peeling, scratching, blistering, fenomena abrasion;

Semprotan cat dadi konsisten, Gamelan, ora scarring, cat aliran etc.

Cat semprotan ora bakal kebanjiran lan kahanan sing ora dikarepake;

Ora teyeng ing lumahing njero;

Ora bakal deformed utawa unsoldered;

Test adhesion lan test atose kudu liwati;

Cat tangan kudu dilapisi.

Tes perakitan

Kisaran kesalahan antarane ukuran awak lampu lan data yaiku ± 1/2 inci.Bagean kasebut cocog karo tabel bagean engineering lan ora bakal diilangi.

Sawise perakitan, struktur kudu diikat lan ora ana loosening.Sawise inspeksi visual, struktur kudu ing tingkat sing padha lan ora skew kudu diijini;

Lampu gantung tunggal sing mandheg kanthi sambungan obah kudu kasedhiya;

Rantai lan tabung untu bantalan stres lan bagean bantalan stres kudu bisa nampa kekuwatan sing cukup abot;

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, bobot lampu luwih saka 5.5kg kudu diganti dadi cincin kristal, lan aturan Eropa mbutuhake uji coba kabel lemah kudu dilewati.

Tes bumi

Plug mbutuhake tes lemah, ing telung detik, arus 10 a, resistensi ing kondisi 100 m Ω cocog karo standar

Tes Hi-pot

Syarat tes voltase dhuwur: 2U + 1000V (U: nuduhake voltase negara ing ngendi awak lampu diekspor).

Tes fungsional

Kanggo nindakake tes loro test cahya, duwe ngalih lan nindakake test on lan off.

Tes polaritas

Pasar Amerika Serikat duwe tes polaritas wadhah lampu, ora ana sing positif, sambungan salah negatif, bocor.

Inspeksi kanggo packing

Tandha sing bener lan jelas ing karton.

Kemasan kasebut bebas saka pecah, lipatan lan karusakan.

 

 


Wektu kirim: Mar-04-2021
Obrolan Online WhatsApp!