Warta

  • Layanan Inspeksi Amazon - Priksa kualitas Karangan Karangan Ponggawa

    Layanan Inspeksi Amazon - Priksa kualitas Karangan Karangan Ponggawa

    Produk: Jenis inspeksi Karangan Wreath Ponggawa: inspeksi pangiriman pra / Layanan pamriksa acak Sample qty: 80 pcs Kriteria inspeksi kualitas: —Kuantitas —Paket —Kerjaan —Labelan & Tandha —Tes Tes —Spesifikasi Produk —Kebutuhan Khusus Kebutuhan Khusus Klien ...
    Waca liyane
  • Inspeksi Kualitas Lampu lan lantern

    Inspeksi Kualitas Lampu lan lantern

    Lampu lan lantern saliyane karo fungsi pencahayaan sing paling penting, sing penting yaiku lampu gantung sing cocog bisa dadi swasana ati sing apik kanggo kulawarga foil, kaendahan sing sederhana lan lampu gantung sing padhang uga bisa nggawe wong mbukak swasana sing kepenak, saengga urip wis kebak mréntahaké emosi. Kepiye ...
    Waca liyane
  • Gawe kiriman nganggo Kirim menyang Amazon

    Gawe kiriman nganggo Kirim menyang Amazon

    CCIC-FCT minangka perusahaan inspeksi pihak katelu profesional sing nyedhiyakake layanan pamriksa kualitas kanggo ewu penjual Amazon, kita asring ditakoni babagan persyaratan kemasan Amazon. Konten ing ngisor iki dikutip saka situs web Amazon lan tujuane kanggo mbantu sawetara penjual Amazon lan ... .
    Waca liyane
  • Fujian CCIC Testing Co., Ltd.  sukses lulus review CNAS

    Fujian CCIC Testing Co., Ltd. sukses lulus review CNAS

    Saka tanggal 16 nganti 17 Januari 2021, Layanan Akreditasi Nasional China kanggo Penilaian Kesesuaian (CNAS) milih 4 ahli kajian minangka tim peninjauan, lan nindakake kajian akreditasi agensi inspeksi Fujian CCIC Testing Co., Ltd (CCIC-FCT) . Tim paninjauan nganakake kompre ...
    Waca liyane
  • Knowledge kawruh QC】 Pemriksaan kualitas Garment

    Knowledge kawruh QC】 Pemriksaan kualitas Garment

    AQL minangka singkatan saka Tingkat Kualitas Rata-rata, iku minangka parameter inspeksi tinimbang standar. Dhasar pamriksan: ukuran bathi, level inspeksi, ukuran sampel, level AQL cacat tingkat. Kanggo pemeriksaan kualitas sandhangan, biasane miturut level pamriksan umum, lan cacat ...
    Waca liyane
  • Priksa poin kanggo inspeksi kualitas furnitur ruangan

    Priksa poin kanggo inspeksi kualitas furnitur ruangan

     Priksa poin kanggo inspeksi kualitas furnitur ruangan Dina iki, aku ngatur bahan dhasar babagan inspeksi furnitur ruangan kanggo sampeyan. Muga-muga bisa migunani banget kanggo sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon utawa kasengsem ing layanan pamriksa, aja bebas hubungi kami. Apa furnitur ruangan ...
    Waca liyane
  • Panjelasan rinci kanggo proses pamriksa CCIC

    Panjelasan rinci kanggo proses pamriksa CCIC

    We are often asked by customers,how do your inspector inspect the goods?What is the inspection process?Today, we will tell you in detail,how and what will we do in products quality inspection. 1. Preparation before inspection a. Contact supplier to get information the production progress, and co...
    Waca liyane
  • Prosedur Pemeriksa Umum kanggo Dolanan

    Prosedur Pemeriksa Umum kanggo Dolanan

    Pemriksaan kualitas kanggo dolanan minangka item inspeksi sing umum, lan ana macem-macem jinis dolanan bocah, kayata dolanan plastik, dolanan plush, dolanan elektronik, lan liya-liyane cacat cilik bisa nyebabake cilaka gedhe, amarga dadi inspektur, kita kudu ngontrol kualitas produk kanthi ketat. Artikel iki ...
    Waca liyane
  • Knowledge kawruh QC】 Pemeriksa ransel Wanita

    Knowledge kawruh QC】 Pemeriksa ransel Wanita

    Today,I want to share with you some inspection knowledge about ladies backpack. A. Women Backpacks Classification. 1.Shoulder bag   2.Swagger bag 3.Backpack 4.Shopping bag   B.Women  backpacks common defects 暴缝 broken seam 跳线 skip stitching 污渍 dirt mark 抽纱 pull yarn...
    Waca liyane
  • Kabar Panyesuaian Pakaryan

    Kabar Panyesuaian Pakaryan

    Kengetan saka epidemi radhang paru-paru coronavirus, Pamrentah provinsi Fujian ngaktifake tanggapan darurat kesehatan masarakat tingkat pertama. WHO ngumumake yen wis dadi darurat kesehatan masarakat internasional, lan akeh perusahaan perdagangan asing sing kena pengaruh ...
    Waca liyane
  • Nglawan Novel Coronavirus, CCIC lagi tumindak

    Nglawan Novel Coronavirus, CCIC lagi tumindak

      Coronavirus novel wis muncul ing China. Iki minangka jinis virus nular sing asale saka kewan lan bisa ditularake saka wong liya. Nalika ngadhepi koronavirus dadakan, China wis nganakake pirang-pirang langkah sing kuat kanggo ngemot panyebaran koronavirus novel. China pengikut ...
    Waca liyane
  • Apa sing RoHS?

    Apa sing RoHS?

    RoHS Compliance (RoHS) minangka saperangkat peraturan EU sing ngetrapake Directive EU 2002/95 sing mbatesi panggunaan bahan mbebayani ing peralatan listrik lan elektronik. Larangan arahan iki ngluncurake ing pasar EU, produk apa wae sing duwe komponen listrik / elektronik sing ngemot luwih saka ...
    Waca liyane
12 Sabanjure> >> Halaman 1/2
Tampilan Online Chat!