Настани во компанијата

 • Услуга за инспекција на Амазон - проверка на квалитетот на вештачки венец

  Услуга за инспекција на Амазон - проверка на квалитетот на вештачки венец

  Производ type Вид на инспекција на вештачки венец: Инспекција пред пратката / Конечна служба за случаен инспекција Количина на примерок: 80 парчиња Критериуми за проверка на квалитетот: - Количина - Пакување - Работа - Означување и обележување - Тестови за функции - Спецификација на производот - Посебно барање на клиентот Детали за проверка на производот ...
  Прочитај повеќе
 • Fujian CCIC Testing Co., Ltd. успешно го помина прегледот на ЦНАС

  Fujian CCIC Testing Co., Ltd. успешно го помина прегледот на ЦНАС

  Од 16-ти до 17-ти јануари 2021 година, Кинеската национална служба за акредитација за проценка на сообразноста (CNAS) назначи 4 експерти за преглед како тим за преглед и изврши преглед на акредитацијата на агенцијата за инспекција на Fujian CCIC Testing Co., Ltd (CCIC-FCT) . Рецензентскиот тим спроведе комплетна ...
  Прочитај повеќе
 • Известување за прилагодување на работата

  Известување за прилагодување на работата

  Засегната од романот епидемија на коронавирусна пневмонија, Владата на провинцијата Фуџијан активира одговор на итно јавно здравје на прво ниво. СЗО објави дека претставувало јавно здравство вонредна состојба од меѓународна загриженост, а многу надворешно-трговски претпријатија се погодени во пр ...
  Прочитај повеќе
 • Борба против романот Коронавирус, ЦЦИЦ е во акција!

  Борба против романот Коронавирус, ЦЦИЦ е во акција!

    Во Кина се појави роман коронавирус. Тоа е еден вид заразен вирус кој потекнува од животни и може да се пренесе од личност до личност. Кога се соочи со ненадејниот коронавирус, Кина презеде серија моќни мерки за да го содржи ширењето на романот коронавирус. Кина има ...
  Прочитај повеќе
 • CCIC-FCT присуствуваше на 19-та Изложба за деца-бебиња во Кина

  CCIC-FCT присуствуваше на 19-та Изложба за деца-бебиња во Кина

  Со цел да се развие пазарот на инспекција за квалитет на домашниот пазар на мајки и деца, од 24 до 27 јули 2019 година, нашата компанија CCIC-FCT организирани сродни колеги одат во Шангај за да учествуваат на 19-та Кина Изложба на деца-бебиња-мајки. Изложбата привлече 3300 висококвалитетно изложба ...
  Прочитај повеќе
 • CCIC-FCT ја одржува втората сесија на примероци и вежби за обука на инспектори

  CCIC-FCT ја одржува втората сесија на примероци и вежби за обука на инспектори

  Со цел да се подобрат теоретското ниво и практичните вештини на примероците и инспекторите на Fujian CCIC Testing Co., Ltd., да им се обезбеди на клиентите висококвалитетни и ефикасни услуги и да се демонстрира духот на вработените, на 14 јуни, трудот на компанијата Унија на Фуџијан ЦЦИК Тестирање копродукции, ...
  Прочитај повеќе
 • CCIC-FCT учествува во обука на образец за царински надзор

  CCIC-FCT учествува во обука на образец за царински надзор

  На 28 мај средните и високи менаџери на CCIC-FCT учествуваа на обуката на тема Вовед во образец на царински надзор што ја организираше Кинеската сертификат и инспекциска група (Fujian) Co, Ltd., на обуката покани експерти од Fuzhou Царината за воведување на ко ...
  Прочитај повеќе
 • 3.15 ние сме на пат да учествуваме во активноста на Светскиот ден на правата на потрошувачите

  3.15 ние сме на пат да учествуваме во активноста на Светскиот ден на правата на потрошувачите

  Со цел подобро да се практикува темата на Кредитите ги прави потрошувачите да се чувствуваат посигурни, утрото на 14 март, Fujian CCIC-тестирање ко., Ltd. учествуваше во серија активности на публицитет на Светскиот ден на правата на потрошувачите што заеднички ги одржува Администрацијата за надзор на пазарот на округот Таијанг ...
  Прочитај повеќе
 • ФКТ учествуваше на 123-от саем во Кантон

  ФКТ учествуваше на 123-от саем во Кантон

  Од 23 април до 27 април 2018 година, некои вработени во FCT учествуваа на 124-от Кина за извоз и извоз (Саем на кантон). FCT учествуваше на состанокот во име на CCIC и соработуваше со CCIC Guangdong за да обезбеди услуги на лице место. Услугите за тестирање и инспекција на компанијата беа промовирани ...
  Прочитај повеќе
WhatsApp Онлајн Chat!