Вести

 • Услуга за инспекција на Амазон - проверка на квалитетот на вештачки венец

  Услуга за инспекција на Амазон - проверка на квалитетот на вештачки венец

  Производ type Вид на инспекција на вештачки венец: Инспекција пред пратката / Конечна служба за случаен инспекција Количина на примерок: 80 парчиња Критериуми за проверка на квалитетот: - Количина - Пакување - Работа - Означување и обележување - Тестови за функции - Спецификација на производот - Посебно барање на клиентот Детали за проверка на производот ...
  Прочитај повеќе
 • Стандард за проверка на квалитетот на ламби и фенери

  Стандард за проверка на квалитетот на ламби и фенери

  Светилки и фенери во прилог на најосновната осветлување улога, поважно е дека соодветен лустер за јадење може да биде многу добра фолија семејство топла атмосфера, едноставна убавина и светла лустер исто така може да ги натера луѓето да отворат удобно расположение, така што животот стана полн со емоционална привлечност. Како т ...
  Прочитај повеќе
 • Создадете пратки со Испрати до Амазон

  Создадете пратки со Испрати до Амазон

  CCIC-FCT како професионална компанија за инспекција на трети страни која обезбедува квалитетни услуги за инспекција на илјадници продавачи на Амазон, честопати нè прашуваат за барањата за пакување на Амазон. Следната содржина е извадена од веб-страницата на Амазон и има за цел да им помогне на некои продавачи на Амазон и да им понуди .. .
  Прочитај повеќе
 • Fujian CCIC Testing Co., Ltd. успешно го помина прегледот на ЦНАС

  Fujian CCIC Testing Co., Ltd. успешно го помина прегледот на ЦНАС

  Од 16-ти до 17-ти јануари 2021 година, Кинеската национална служба за акредитација за проценка на сообразноста (CNAS) назначи 4 експерти за преглед како тим за преглед и изврши преглед на акредитацијата на агенцијата за инспекција на Fujian CCIC Testing Co., Ltd (CCIC-FCT) . Рецензентскиот тим спроведе комплетна ...
  Прочитај повеќе
 • Knowledge знаење за КК. Инспекција за квалитет на облеката

  Knowledge знаење за КК. Инспекција за квалитет на облеката

  AQL е кратенка на просечно ниво на квалитет, тој е параметар за инспекција отколку стандард. Основа на инспекција: големина на серија, ниво на инспекција, големина на примерок, ниво на прифаќање на дефекти на AQL. За инспекција за квалитет на облеката, ние обично според општото ниво на инспекција, а дефектот ...
  Прочитај повеќе
 • Проверете ги точките за проверка на квалитетот на мебелот на отворено

  Проверете ги точките за проверка на квалитетот на мебелот на отворено

   Проверки за проверка на квалитетот на мебелот на отворено Денес, организирам основен материјал за проверка на мебел на отворено за вас. Се надевам дека ќе ви биде од корист. Ако имате какви било прашања или сте заинтересирани за нашата служба за инспекција, слободно контактирајте не. Кој е надворешниот мебел ...
  Прочитај повеќе
 • Детално објаснување за процесот на инспекција на CCIC

  Детално објаснување за процесот на инспекција на CCIC

  We are often asked by customers,how do your inspector inspect the goods?What is the inspection process?Today, we will tell you in detail,how and what will we do in products quality inspection. 1. Preparation before inspection a. Contact supplier to get information the production progress, and co...
  Прочитај повеќе
 • Постапка за општа инспекција на играчки

  Постапка за општа инспекција на играчки

  Инспекција за квалитет на играчките е многу вообичаена ставка за инспекција и има многу видови на детски играчки, како што се пластични играчки, кадифен играчки, електронски играчки и сл. Мал дефект може да им нанесе голема штета на децата, па затоа како инспектор, мора да контролирајте го квалитетот на производите строго. Оваа статија...
  Прочитај повеќе
 • Knowledge QC знаење】 Backенски ранци за инспекција

  Knowledge QC знаење】 Backенски ранци за инспекција

  Today,I want to share with you some inspection knowledge about ladies backpack. A. Women Backpacks Classification. 1.Shoulder bag   2.Swagger bag 3.Backpack 4.Shopping bag   B.Women  backpacks common defects 暴缝 broken seam 跳线 skip stitching 污渍 dirt mark 抽纱 pull yarn...
  Прочитај повеќе
 • Известување за прилагодување на работата

  Известување за прилагодување на работата

  Засегната од романот епидемија на коронавирусна пневмонија, Владата на провинцијата Фуџијан активира одговор на итно јавно здравје на прво ниво. СЗО објави дека претставувало јавно здравство вонредна состојба од меѓународна загриженост, а многу надворешно-трговски претпријатија се погодени во пр ...
  Прочитај повеќе
 • Борба против романот Коронавирус, ЦЦИЦ е во акција!

  Борба против романот Коронавирус, ЦЦИЦ е во акција!

    Во Кина се појави роман коронавирус. Тоа е еден вид заразен вирус кој потекнува од животни и може да се пренесе од личност до личност. Кога се соочи со ненадејниот коронавирус, Кина презеде серија моќни мерки за да го содржи ширењето на романот коронавирус. Кина има ...
  Прочитај повеќе
 • Што е RoHS?

  Што е RoHS?

  Усогласеноста на RoHS (RoHS) е збир на регулативи на ЕУ со кои се спроведува Директивата на ЕУ 2002/95 што ја ограничува употребата на опасни материи во електрична и електронска опрема. Оваа директива забранува пуштање во промет на ЕУ, секој производ со електрична / електронска компонента што содржи повеќе од ...
  Прочитај повеќе
12 Следно> >> >> Страна 1/2
WhatsApp Онлајн Chat!