Opprett forsendelser med Send til Amazon

CCIC-FCT som et profesjonelt tredjeparts inspeksjonsselskap som leverer kvalitetsinspeksjonstjenester til tusenvis av Amazon-selgere, blir vi ofte spurt om Amazons emballasjekrav. Følgende innhold er hentet fra Amazons nettsted og er ment å hjelpe enkelte Amazon-selgere og -leverandører.

Kina inspeksjonsselskap

Send til Amazon (beta) er en ny arbeidsflyt for opprettelse av forsendelser med en strømlinjeformet prosess som krever færre trinn for å fylle opp Fulfillment by Amazon-beholdningen (FBA).

Send til Amazon lar deg lage gjenbrukbare pakkemaler for å gi informasjon om eskeinnhold, eskevekt og dimensjoner, samt forberedelses- og merkedetaljer for SKU-ene dine.Når du har lagret disse detaljene i en mal, trenger du ikke å angi dem på nytt for hver forsendelse, noe som sparer deg for tid.Ytterligere informasjon om eskeinnhold er ikke nødvendig, siden all nødvendig informasjon allerede er i pakkemalene dine.

 

Er Send til Amazon riktig for meg?

Send til Amazon støtter for øyeblikket:

  • Små pakkeforsendelser med enten en Amazon-partner eller en ikke-partner
  • Enkelt-SKU-bokser sendt som palleforsendelser med en transportør som ikke er partner

Forsendelser av esker som inneholder mer enn én SKU og palleforsendelser med en Amazon-partner støttes ikke i denne versjonen av Send til Amazon.Vi jobber med å legge til funksjoner.Inntil da, besøk Send produkter til Amazon for alternative forsendelsesmetoder.

 

Forsendelseskrav

Send til Amazon-forsendelser må oppfylle følgende krav:

  • Hver forsendelsesboks må inneholde enheter med kun én SKU
  • Krav til frakt og ruting
  • Emballasjekrav
  • Selgerkrav for LTL-, FTL- ​​og FCL-leveranser

Viktig: Du kan bruke Send til Amazon for å lage forsendelser som inneholder mer enn én SKU, men hver boks i en forsendelse må bare inneholde én SKU.

 

Kom i gang med Send til Amazon

For å begynne å bruke den strømlinjeformede arbeidsflyten, gå til fraktkøen og klikk Send til Amazon for å se en liste over FBA-SKUene dine og lage pakkemaler.

Pakkemaler lar deg lagre informasjon om hvordan SKUene dine er pakket, klargjort og merket i en enkelt SKU-boks.Du kan bruke malene på nytt hver gang du fyller på beholdning.

Slik lager du en pakkemal:

    1. I listen over tilgjengelige FBA-SKU-er klikker du på Opprett ny pakkemal for SKU-en du vil jobbe med.

 

  1. Skriv inn følgende informasjon i malen:
    • Malnavn: Gi malen et navn slik at du kan skille den fra andre du kan lage for samme SKU
    • Enheter per boks: Antall salgbare enheter i hver forsendelsesboks
    • Boksdimensjoner: Yttermålene til forsendelseskassen
    • Boksvekt: Totalvekten av en pakket frakteske, inkludert dunnaasje
    • Forberedelseskategori: Emballasje- og forberedelseskravene for din SKU
    • Hvem forbereder enheter (hvis nødvendig): Velg Selger hvis enhetene dine skal klargjøres før de ankommer leveringssenteret.Velg Amazon for å melde deg på FBA Preparation Service.
    • Hvem merker enheter (hvis nødvendig): Velg Selger hvis enhetene dine skal merkes før de kommer til leveringssenteret.Velg Amazon for å melde deg på FBA Label Service.Merking med en Amazon-strekkode er kanskje ikke nødvendig hvis beholdningen din spores med en strekkode fra produsenten.
  2. Klikk Lagre.

 

Når du har opprettet en pakkemal for en SKU, vil malen vises ved siden av SKU-en din i trinn 1 av arbeidsflyten, Velg inventar som skal sendes.Du kan nå se eller redigere pakkemaldetaljer.

Viktig: Unnlatelse av å gi nøyaktig informasjon om eskeinnhold kan føre til blokkering av fremtidige forsendelser.Nøyaktig eskevekt og dimensjoner kreves for alle forsendelser.For mer informasjon, se Krav til frakt og ruting.

 

Deretter følger du de resterende trinnene i arbeidsflyten for å opprette forsendelsen

  • Trinn 1 — Velg inventar som skal sendes
  • Trinn 2 — Bekreft levering
  • Trinn 3 — Skriv ut boksetiketter
  • Trinn 4 — Bekreft transportør- og palleinformasjon (kun for palleforsendelser)

For å finne ut hvordan du endrer eller kansellerer forsendelsen, kan du gå til Endre eller kansellere en forsendelse.

 

Ofte stilte spørsmål

Når bør jeg bruke Send til Amazon i stedet for en annen arbeidsflyt for opprettelse av forsendelser?

Send til Amazon sparer deg for tid ved å la deg lage gjenbrukbare pakkemaler for inventar pakket i enkelt-SKU-bokser sendt som palleforsendelser med en ikke-partner eller som små pakkeforsendelser med enten en Amazon-partner eller en ikke-partner.Du kan bruke Send til Amazon for å lage forsendelser som inneholder mer enn én SKU, men hver boks i en forsendelse må bare inneholde én SKU.

For å sende inventar i esker som inneholder mer enn én SKU eller for å sende palleforsendelser med en Amazon-partner, bruk en alternativ arbeidsflyt for opprettelse av forsendelser.For mer informasjon, besøk Levering av produkter til Amazon.

Kan jeg konvertere SKUer til FBA ved å bruke Send til Amazon?

Nei, bare SKU-er som allerede er konvertert til FBA vises i trinn 1 i forsendelsesarbeidsflyten, Velg inventar som skal sendes.For å lære hvordan du konverterer SKUer til FBA, se Komme i gang med Fulfillment by Amazon.

Hvordan ser jeg fraktplanen min?

Før du godkjenner forsendelser i trinn 2 i arbeidsflyten, Bekreft frakt , kan du forlate Send til Amazon og gå tilbake til stedet du dro.For å se detaljer for forsendelser som er bekreftet, gå til forsendelseskøen din og klikk på forsendelsen for å se sammendragssiden.Derfra klikker du på Vis forsendelse.

Er Send til Amazon tilgjengelig i Marketplace Web Service (MWS)?

Nei, for øyeblikket er Send til Amazon bare tilgjengelig i Selger Central.

Kan jeg slå sammen forsendelser?

Forsendelser opprettet gjennom Send til Amazon kan ikke slås sammen med noen annen forsendelse.

Hvordan gir jeg informasjon om boksinnhold i Send til Amazon?

Informasjon om eskeinnhold samles inn når du oppretter en pakkemal.Så lenge malinformasjonen samsvarer med innholdet i boksen din, er det ikke nødvendig med ytterligere boksinnholdsinformasjon.

Gjelder det manuelle behandlingsgebyret for Send til Amazon-forsendelser?

Nei. For å bruke denne arbeidsflyten, samles informasjon om eskeinnhold på forhånd i pakkemalen.Dette betyr at du automatisk vil gi boksinnholdsinformasjon for hver boks du sender til et oppfyllelsessenter.Så lenge denne informasjonen er nøyaktig, vil vi kunne motta varelageret ditt effektivt, og ingen manuell behandlingsavgift vil bli vurdert.

Hvordan redigerer jeg en pakkemal eller oppretter en ny for en SKU?

Fra trinn 1 i arbeidsflyten, klikk Vis/rediger for en SKU-pakkemal.For å redigere en eksisterende mal, velg navnet på malen du vil redigere fra rullegardinmenyen Pakkemal og klikk Rediger pakkemal.For å opprette en ny mal for den SKU-en, klikk på Pakkemal-rullegardinmenyen og velg Opprett pakkemal.

Hvor mange pakkemaler kan jeg lage per SKU?

Du kan opprette maksimalt tre pakkemaler per SKU.

Hva er boksens dimensjoner og vekt?

I pakkemalen tilsvarer boksens dimensjoner og vektfelt boksen du skal levere til transportøren.Dimensjoner er de ytre dimensjonene til esken, og vekten er totalvekten av den pakkede forsendelsesboksen, inkludert dunnaasje.

Viktig: Retningslinjer for eskevekt og dimensjoner håndheves strengt.Sending av overvektige eller overdimensjonerte esker til oppfyllingssenteret kan føre til blokkering av fremtidige forsendelser.For mer informasjon, se Krav til frakt og ruting.

Hva er prep og merking?

For hver pakkemal må vi vite hvordan varene dine er klargjort og merket, og om du eller Amazon forbereder og merker individuelle enheter.Hvis forberedelsesinstruksjoner er kjent for din SKU, vil de vises i pakkemalen.Hvis de ikke er kjent, velg dem når du oppretter malen.For mer informasjon, se Emballasje og forberedelseskrav.

Hvis SKU-en din er kvalifisert til å sendes med en strekkode fra produsenten, trenger du kanskje ikke merke individuelle varer.Finn ut mer om bruk av en strekkode fra produsenten for å spore beholdning.

Hvordan skriver jeg ut vareetiketter?

Det er to måter å skrive ut vareetiketter på.

  • I trinn 1, Velg beholdning som skal sendes: Fra listen over SKU-er, finn SKU-en du merker.Klikk på Hent enhetsetiketter, angi utskriftsformat for enhetsetikett, skriv inn antall etiketter som skal skrives ut, og klikk på Skriv ut.
  • I trinn 3, Skriv ut boksetiketter: Fra Vis innhold, angi utskriftsformat for enhetsetikett, finn SKU-en eller SKU-ene du merker, skriv inn antall etiketter som skal skrives ut, og klikk på Skriv ut.

Jeg løste en feil i pakkemalen min.Hvorfor ser jeg stadig feilmeldingen?

Hvis pakkemalen viser en feilmelding og du har løst den, lagre pakkemalen på nytt.Dette vil oppdatere kvalifikasjonskontrollene på SKU-en.Hvis feilen er løst, vil du ikke lenger se feilmeldingen.

 


Innleggstid: 04-02-2021
WhatsApp nettprat!