Profili i kompanisë

KOMPANIA JONE

Fujian Testing CCIC Co, Ltd

Inspektori juaj i besueshëm në Kinë

drejtësi dhe saktësi, shërbim efikasiteti dhe kënaqësi të klientit

Kompania e inspektimit në Kinë

ISO / IEC 17020

Shërbimi i inspektimit cilësor të Kinës

ISO / IEC 17025

Grupi i inspektimit CCIC

CMA

Shkathtësitë dhe ekspertizat tona

Kompania jonë, Fujian CCIC Testimi Co, Ltd (Shkurtuar si FCT), është një organizatë gjithëpërfshirëse e palëve të treta me  testimin, inspektimin, identifikimin dhe shërbim teknik . Me selinë e vendosur në Fuzhou, ne kemi degë në  Quanzhou, Putian,  Dongshan, Longyan, Ningde, Sanming, Nanping of Fujian Province. Our inspectors reside in Shanghai, Guangdong, Zhejiang, Jiangsu Province, etc. Business scope covers all cities in China.

Kanë më shumë se  300 shtabet profesionale.

Marrja e akreditimit të  ISO / IEC 17020. ISO / IEC 17025

Specializuar në fushë  mbi 30 vjet.

Duke u akredituar nga  Kina Akreditimit Kombëtare dhe shërbimi Accreditational për vlerësimin e konformitetit (CNAS) dhe i çertifikuar nga  Certification  And  Akreditimit  Administrata  e PRC (CNCA).

 

dizajni
%
zhvillim
%
strategji
%

WhatsApp Online Chat!