Historia FCT

·                        1980S CCICFJ filloi të siguronte shërbime inspektimi për klientët e huaj

· Shkurt 2015        CCICFJ ndjek një firmë të re, FCT u përfshi në mënyrë që të specializohej në shërbimin e inspektimit dhe shërbimin e testimit;

· Prill 2015                FCT marra CNAS 17025 Laborator Certifikata e akreditimit dhe Kina Inspektimit Trupi dhe laboratorike Aprovimi i detyrueshëm;

· Tetor 2015           Fujian Produkte Konsumatorit Qendra u shkrirë në FCT, kuptuar funksionimin e produkteve të konsumit;

· Qershor 2016                FCT marrë certifikatën e kualifikimit për Institucionin e Import & Export Mallrave Inspektimit dhe Anketa;

· Janar 2017           FCT fituar mund 17020 Inspektimi Body certifikatën e akreditimit.


WhatsApp Online Chat!