Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Lloji i shërbimit të inspektimit

 

Auditimi i fabrikës  Duke ju ndihmuar të kuptoni një furnizues ,përfshirë . sistemin e kontrollit të cilësisë, menaxhimin dhe procedurat e funksionimit.
Inspektimi para-prodhimi Para se të prodhimit ,ndihmë ing  ju sigurohuni lëndëve të para dhe  components will meet your specifications and are available in quantities sufficient to meet the production schedule.
Gjatë inspektimit të prodhimit (DPI) Kontrollimi i produkteve gjatë procesit të prodhimit dhe përpjekja më e mirë për të shmangur  disa defekteve , Mund të ju ndihmojë gjithashtu të kontrolloni orarin e produkteve  dhe të konformoni  që produktet janë gati kur koha e dërgesës .
Inspektimi para dërgesës (PSI) Shtë një inspektim më efektiv  që konfirmon nivelin e cilësisë së tërë dërgesës  . Zakonisht kërkon që prodhimi të jetë 100% i plotë dhe të paktën 80% e mallrave të paketohen në kartona.  Mostrat e kontrolluara zgjidhen rastësisht sipas standardit AQL.
Mbikëqyrja ngarkuese Shtë një hap i rëndësishëm gjatë procesit të dorëzimit, Ai mund të sigurohet që produktet tuaja po ngarkojnë saktë dhe zvogëlojnë mundësinë e thyerjes. Garantimi i cilësisë dhe gjendjes së mirë të produkteve tuaja deri sa t'i merrni ato.
Pse më duhen inspektime apo auditime në fabrikë?

Në rast të ndonjë cilësie të dobët, dërgesa të pasakta, informacion jo real nga furnizuesit gjatë tregtisë ndërkombëtare. Inspektimi është mënyra më efikase për të mbrojtur përfitimet e blerësit.

Whatfarë inspektoni gjatë inspektimit?

Produkte të ndryshme do të kenë pika të ndryshme inspektimi. Kështu që kategoria e inspektimit do të studiohet rast pas rasti me shumë kujdes midis klientit dhe menaxherit tonë të llogarisë.
Në përgjithësi, më poshtë është hapësira e inspektimit të përgjithshëm që duhet të ndjekë:
1. Sasia
2. Përshkrimi i produktit /
Speci 3.Punimi:
4. Testimi i
funksionit /
shënimit 6. Matja e të dhënave të
produktit 7. Kërkesë e veçantë për Klient

Cila është shkalla e inspektimit?

Shkalla standarde gjithëpërfshirëse e Inspektimit është 168-288 USD për ditë njeriu në shumicën e qyteteve të Kinës përveç Hongkong, Tajvan. Kjo normë standarde përfshin deri në 12 orë pune për çdo detyrë (përfshirë udhëtimin, inspektimin dhe përgatitjen e raportit). Nuk ka asnjë tarifë shtesë për transportin dhe shpenzimet e akomodimit të inspektorëve.

Si të filloni inspektimin?

Klienti na dërgoni formularin e prenotimit dhe prenotoni 2-3 ditë më parë. Ne kontaktojmë Fabrikën për të konfirmuar detajet e inspektimit. Klienti Konfirmoni planin e inspektimit dhe paguajnë. Ne e kryejmë inspektimin dhe klienti merr raportin e inspektimit brenda 24 orëve.

Sa orë punon inspektori në fabrikë?

Ne tarifojmë sipas ditëve të njeriut. Ditët e njeriut përkufizohen kur një inspektor kryen një inspektim të cilësisë në një vend brenda 8 orëve të punës. , duke përfshirë pushimet e vakteve dhe kohën e udhëtimit. Sa kohë ata kalojnë në fabrikë varet nga sa inspektorë janë duke punuar atje dhe nëse dokumentet janë përfunduar në fabrikë ose në zyrë. Si punëdhënës, ne jemi të detyruar nga ligji i punës i Kinës, kështu që ka një kufi në sasinë e kohës që stafi ynë mund të punojë çdo ditë pa ngarkuar tarifa shtesë. Shumë herë, ne kemi më shumë se një inspektor në vend, kështu që zakonisht raporti do të plotësohet ndërsa jeni në fabrikë. Në raste të tjera, raporti do të plotësohet më vonë në zyrën lokale ose në shtëpi. Megjithatë, është e rëndësishme të mbani mend, nuk është vetëm inspektori që merret me inspektimin tuaj. Çdo raport shqyrtohet dhe pastrohet nga një mbikëqyrës dhe përpunohet nga koordinatori juaj. Kaq shumë duar përfshihen në një inspektim dhe raport të vetëm. Megjithatë, ne bëjmë përpjekjet tona më të mira për të maksimizuar efikasitetin në emrin tuaj. Ne kemi vërtetuar herë pas here se çmimet tona dhe kuotat tona të orëve të punës janë shumë konkurruese.

DUAJ M M SHUM? DETAJE?


WhatsApp Online Chat!