Shërbimi i inspektimit para dërgesës

Shërbimi i inspektimit para dërgesës
Si e konfirmojnë blerësit e huaj cilësinë e mallit përpara se të dërgohen?Nëse e gjithë grupi i mallrave mund të dorëzohet në kohë?nëse ka defekte?si të shmangni marrjen e produkteve inferiore që çojnë në ankesa të konsumatorëve, kthim dhe shkëmbim dhe Humbje të reputacionit të biznesit?Këto probleme mundojnë blerës të panumërt jashtë shtetit.
Inspektimi para dërgesës është një pjesë e rëndësishme e kontrollit të cilësisë, ndihmoni blerësit të zgjidhin problemet e mësipërme.Është një metodë efektive dhe e përshtatshme për të konfirmuar cilësinë e të gjithë grupit të mallrave, duke ndihmuar blerësit e huaj për të verifikuar cilësinë dhe sasinë e produktit, për të reduktuar mosmarrëveshjet e kontratave, humbjen e reputacionit të biznesit të shkaktuar nga produktet inferiore.

Rutina përpara se shërbimi i inspektimit të dërgesës do të kontrollojë
sasi
Veçoritë
Stili, ngjyra, materiali etj.
Mjeshtëri
Matja e madhësisë
Paketimi dhe Mark

Gama e produkteve
Produkte ushqimore dhe bujqësore, tekstile, veshje, këpucë dhe çanta, sporte shtëpiake, lodra për fëmijë, kozmetikë, kujdes personal, pajisje elektronike etj.

Standardet e inspektimit
Metoda e marrjes së mostrave kryhet në përputhje me standardet e njohura ndërkombëtarisht si ANSI/ASQC Z1.4/BS 6001, dhe gjithashtu i referohet kërkesave të klientit për marrjen e mostrave.

Përparësitë e INSPEKTIMIT të QKBK-së
Ekipi teknik profesional, inspektorët tanë kanë më shumë se tre vjet përvojë inspektimi dhe kalojnë vlerësimin tonë të rregullt;
Shërbimi i Orientuar ndaj Klientit, shërbimi i reagimit të shpejtë, bëni inspektimin sipas dëshirës tuaj;
Procesi fleksibël dhe efikas, ne mund të organizojmë shpejt inspektimin urgjent për ju;
Çmimi konkurrues, çmimi gjithëpërfshirës, ​​pa tarifa shtesë.

Na kontaktoni, nëse dëshironi një inspektor në Kinë.


Koha e postimit: Shtator-13-2022
WhatsApp Online Chat!