Ngjarjet e Kompanisë

 • Shërbimi i Inspektimit Amazon – Kontroll i cilësisë së Kurorës Artificiale

  Shërbimi i Inspektimit Amazon – Kontroll i cilësisë së Kurorës Artificiale

  Produkti type Lloji i Inspektimit të Kurorave Artificiale: Inspektimi para dërgesës / Shërbimi i fundit i inspektimit të rastësishëm Sasia e mostrës: 80 copë Kriteret e inspektimit të cilësisë: - Sasia - Paketimi - Punimi - Etiketimi & Shënimi - Testet e funksionimit - Specifikimi i produktit - Kërkesa speciale e klientit Detajet e inspektimit të produktit ...
  Lexo më shumë
 • Testimi i Fujian CCIC Co, Ltd kaloi me sukses rishikimin e CNAS

  Testimi i Fujian CCIC Co, Ltd kaloi me sukses rishikimin e CNAS

  Nga 16 deri më 17 Janar, 2021, Shërbimi Kombëtar i Akreditimit i Kinës për Vlerësimin e Konformitetit (CNAS) caktoi 4 ekspertë rishikimi si një ekip rishikimi dhe kreu rishikimin e akreditimit të agjencisë së inspektimit të Fujian CCIC Testing Co, Ltd (CCIC-FCT) . Ekipi i rishikimit zhvilloi një përmbledhje ...
  Lexo më shumë
 • Njoftim për rregullimin e punës

  Njoftim për rregullimin e punës

  Ndikuar nga epemia e pneumonisë koronavirus, qeveria e provincës Fujian aktivizon reagimin e nivelit të parë të urgjencës së shëndetit publik. OBSH njoftoi se ka përbërë një emergjencë të shëndetit publik të shqetësimit ndërkombëtar, dhe shumë ndërmarrje të tregtisë së jashtme janë prekur në pr ...
  Lexo më shumë
 • Lufta kundër Novel Coronavirus, CCIC është në veprim

  Lufta kundër Novel Coronavirus, CCIC është në veprim

    Një koronavirus i ri është shfaqur në Kinë. Shtë një lloj virusi ngjitës që buron nga kafshët dhe mund të transmetohet nga një person në tjetrin. Kur përballet me koronavirusin e papritur, Kina ka ndërmarrë një seri masash të fuqishme për të përmirësuar përhapjen e koronavirusit të romanit. Fol Kin ...
  Lexo më shumë
 • CCIC-FCT marrin pjesë në Ekspozitën e 19-të të Fëmijëve-Foshnjeve-Maternitetit

  CCIC-FCT marrin pjesë në Ekspozitën e 19-të të Fëmijëve-Foshnjeve-Maternitetit

  Për të zhvilluar tregun e inspektimit të cilësisë në tregun e brendshëm të nënave dhe fëmijëve, nga 24 deri më 27 korrik 2019, kompania jonë CCIC-FCT kolegë të lidhur të organizuar shkojnë në Shanghai për të marrë pjesë në Ekspozitën e 19-të të Fëmijëve-Foshnjeve-Maternitetit. tërhequr 3300 ekspozitë me cilësi të lartë ...
  Lexo më shumë
 • CCIC-FCT mban seancën e dytë të ushtruesve të trajnimit dhe inspektimit të inspektorëve

  CCIC-FCT mban seancën e dytë të ushtruesve të trajnimit dhe inspektimit të inspektorëve

  Në mënyrë që të përmirësohet niveli teorik dhe aftësitë praktike të mostrave dhe inspektorëve të Fujian CCIC Testing Co., Ltd., për t'u siguruar klientëve shërbime me cilësi të lartë dhe efikase dhe për të demonstruar shpirtin e punonjësve, më 14 qershor, Puna e Kompanisë Bashkimi i Fujian CCIC Co Testimi., ...
  Lexo më shumë
 • CCIC-FCT merr pjesë në trajnimin e Modelit të Mbikëqyrjes Doganore

  CCIC-FCT merr pjesë në trajnimin e Modelit të Mbikëqyrjes Doganore

  Më 28 maj, menaxherët e mesëm dhe të vjetër të CCIC-FCT morën pjesë në trajnimin mbi temën e Modelit të Mbikëqyrjes Doganore, e cila u organizua nga Grupi i ificertifikatave dhe Inspektimit të Kinës (Fujian) Co, Ltd., Trajnimi ka ftuar ekspertë nga Fuzhou Doganat për të prezantuar bashkëpunimin ...
  Lexo më shumë
 • 3.15 jemi në rrugën për të marrë pjesë në aktivitetin e Ditës Botërore të të Drejtave të Konsumatorit

  3.15 jemi në rrugën për të marrë pjesë në aktivitetin e Ditës Botërore të të Drejtave të Konsumatorit

  Në mënyrë që të praktikoni më mirë temën e Kredisë i bën Konsumatorët të Ndihen më të Sigurt, në mëngjesin e 14 Marsit, bashkëpunimi i testimit CCIC Fujian., Ltd. mori pjesë në një seri aktivitetesh publicitare të Ditës Botërore të të Drejtave të Konsumatorit, të cilat bashkërisht mbahen nga Administrata e Mbikëqyrjes së Tregut të Qarkut Taijiang, ...
  Lexo më shumë
 • FCT mori pjesë në Panairin e 12-të të Kantonit

  FCT mori pjesë në Panairin e 12-të të Kantonit

  Nga 23 Prill deri më 27 Prill 2018, disa punonjës të FCT morën pjesë në Panairin e 124-të të Importit dhe Eksportit të Kinës (Panairi i Kantonit). FCT mori pjesë në takim në emër të CCIC dhe bashkëpunoi me CCIC Guangdong për të ofruar shërbime në vend. Shërbimet e testimit dhe inspektimit të kompanisë u promovuan ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!