Trendet e industrisë

 • 【 Njohuri për QC】 Shërbimi i kontrollit të cilësisë për llambat diellore

  【 Njohuri për QC】 Shërbimi i kontrollit të cilësisë për llambat diellore

  Ndërsa problemet ekologjike të shkaktuara nga ndryshimet e temperaturës globale bëhen gjithnjë e më të dukshme, akullnajat shkrihen, niveli i deteve ngrihet, vërshojnë vendet bregdetare dhe zonat fushore, moti ekstrem vazhdon të shfaqet...Këto janë p...
  Lexo më shumë
 • 【 Njohuri për QC】 Si të inspektoni dekorimet e Krishtlindjeve

  【 Njohuri për QC】 Si të inspektoni dekorimet e Krishtlindjeve

  Gati për të mësuar më shumë informacion në lidhje me kompaninë e inspektimit të tridhjetë palëve të CCIC Na jepni një kuotë shërbimi inspektimi!Klikoni atë Çdo vit nga korriku deri në shtator është t...
  Lexo më shumë
 • Si e sigurojnë shitësit e Amazon cilësinë e produktit përpara se të dërgohen në magazinën e FBA?

  Si e sigurojnë shitësit e Amazon cilësinë e produktit përpara se të dërgohen në magazinën e FBA?

  Si e sigurojnë shitësit e Amazon cilësinë e produktit përpara se të dërgohen në magazinën e FBA? A duhet shitësit e Amazon të inspektojnë mallrat personalisht në fabrikë?Rëndësia e inspektimit para dërgesës për shitësit e Amazon Platformat e tregtisë elektronike si Amazon i kushtojnë gjithmonë rëndësi të madhe cilësisë së produktit.Me shume se ...
  Lexo më shumë
 • Shërbimi i inspektimit para dërgesës

  Shërbimi i inspektimit para dërgesës

  Shërbimi i inspektimit para dërgesës Si e konfirmojnë blerësit e huaj cilësinë e mallit përpara se të dërgohen?Nëse e gjithë grupi i mallrave mund të dorëzohet në kohë?nëse ka defekte?si të shmangni marrjen e produkteve inferiore që çojnë në ankesat e konsumatorëve, kthimin dhe shkëmbimin...
  Lexo më shumë
 • Pse shitësit e Amazon kanë nevojë për një inspektim cilësor?

  Pse shitësit e Amazon kanë nevojë për një inspektim cilësor?A janë të lehta për t'u përdorur dyqanet Amazon?Besoj se është e vështirë të marrësh një përgjigje pozitive. Pas përzgjedhjes së kujdesshme, shumë shitës të Amazon shpenzojnë një sasi të madhe shpenzimesh logjistike për të transportuar mallrat në magazinë Amazon, por vëllimi i porosisë së shitjeve dështon...
  Lexo më shumë
 • 【Njohuri QC】Shërbimi i inspektimit CCIC për produktet e qelqit

  【Njohuri QC】Shërbimi i inspektimit CCIC për produktet e qelqit

  【 Njohuri për QC】 CCIC Standardi i inspektimit të cilësisë për produktet e qelqit Pamja / Puna 1. Nuk ka copëzim të dukshëm (veçanërisht në kënd 90 °), qoshe të mprehta, gërvishtje, pabarazi, djegie, filigranë, modele, flluska...
  Lexo më shumë
 • Standardi i inspektimit të cilësisë së llambave dhe fenerëve

  Standardi i inspektimit të cilësisë së llambave dhe fenerëve

  Llambat dhe fenerët përveç rolit më themelor të ndriçimit, më e rëndësishmja është që një llambadar ushqimi i përshtatshëm mund të jetë me folie shumë të mirë atmosferë familjare e ngrohtë, bukuri e thjeshtë dhe llambadar i ndritshëm mund t'i bëjë njerëzit të hapin një humor të rehatshëm, në mënyrë që jeta të jetë bërë plot thirrje emocionale.Si t...
  Lexo më shumë
 • Krijoni dërgesa me Send to Amazon

  Krijoni dërgesa me Send to Amazon

  CCIC-FCT si një kompani profesionale inspektimi e palëve të treta që ofron shërbime inspektimi cilësor për mijëra shitës të Amazon, shpesh na pyesin për kërkesat e paketimit të Amazon. Përmbajtja e mëposhtme është nxjerrë nga faqja e internetit e Amazon dhe ka për qëllim të ndihmojë disa shitës dhe furnizime të Amazon.. .
  Lexo më shumë
 • 【 Njohuri për QC】 Inspektim i cilësisë së veshjeve

  【 Njohuri për QC】 Inspektim i cilësisë së veshjeve

  AQL është shkurtesa e Nivelit mesatar të cilësisë, është një parametër inspektimi dhe jo një standard.Baza e inspektimit: madhësia e grupit, niveli i inspektimit, madhësia e mostrës, niveli i pranimit të defekteve AQL.Për inspektimin e cilësisë së veshjeve, ne zakonisht sipas nivelit të inspektimit të përgjithshëm, dhe defektit ...
  Lexo më shumë
 • Kontrolloni pikat për inspektimin e cilësisë së mobiljeve të jashtme

  Kontrolloni pikat për inspektimin e cilësisë së mobiljeve të jashtme

  Pikat e kontrollit për inspektimin e cilësisë së mobiljeve të jashtme Sot, unë organizoj një material bazë për inspektimin e mobiljeve në natyrë për ju.Shpresoj se do të jetë e dobishme për ju. Nëse keni ndonjë pyetje ose jeni të interesuar për shërbimin tonë të inspektimit, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.Cila është mobiljet e jashtme...
  Lexo më shumë
 • Shpjegim i detajuar për procesin e inspektimit të CCIC

  Shpjegim i detajuar për procesin e inspektimit të CCIC

  Shpesh na pyesin klientët, si i inspekton mallrat inspektori juaj? Cili është procesi i inspektimit? Sot do t'ju tregojmë në detaje, si dhe çfarë do të bëjmë në inspektimin e cilësisë së produkteve.1. Përgatitja para inspektimit a.Kontaktoni furnizuesin për të marrë informacion mbi progresin e prodhimit dhe bashkë...
  Lexo më shumë
 • Procedura e Inspektimit të Përgjithshëm për Lodrat

  Procedura e Inspektimit të Përgjithshëm për Lodrat

  Inspektimi i cilësisë për lodrat është një artikull shumë i zakonshëm i inspektimit dhe ka shumë lloje lodrash për fëmijë, si lodra plastike, lodra prej pelushi, lodra elektronike, etj. Një defekt i vogël mund të shkaktojë dëm të madh për fëmijët, kështu që ne si inspektor duhet kontrolloni në mënyrë rigoroze cilësinë e produkteve.Ky artikull...
  Lexo më shumë
12Tjetra >>> Faqe 1/2
WhatsApp Online Chat!