Lajme

 • Testimi i Fujian CCIC Co, Ltd kaloi me sukses rishikimin e CNAS

  Testimi i Fujian CCIC Co, Ltd kaloi me sukses rishikimin e CNAS

  Nga 16 deri më 17 Janar, 2021, Shërbimi Kombëtar i Akreditimit i Kinës për Vlerësimin e Konformitetit (CNAS) caktoi 4 ekspertë rishikimi si një ekip rishikimi dhe kreu rishikimin e akreditimit të agjencisë së inspektimit të Fujian CCIC Testing Co, Ltd (CCIC-FCT) . Ekipi i rishikimit zhvilloi një përmbledhje ...
  Lexo më shumë
 • Knowledge Njohuri për QC inspection Inspektim i Cilësisë së Veshjeve

  Knowledge Njohuri për QC inspection Inspektim i Cilësisë së Veshjeve

  AQL është shkurtim i nivelit mesatar të cilësisë, ai është një parametër inspektimi sesa një standard. Baza e inspektimit: madhësia e serisë, niveli i inspektimit, madhësia e mostrës, niveli i pranimit të defekteve AQL. Për inspektimin e cilësisë së rrobave, ne zakonisht sipas nivelit të inspektimit të përgjithshëm, dhe defektin ...
  Lexo më shumë
 • Kontrolloni pikat për inspektimin e cilësisë së mobiljeve në natyrë

  Kontrolloni pikat për inspektimin e cilësisë së mobiljeve në natyrë

   Kontrolloni pikat për inspektimin e cilësisë së mobiljeve në natyrë Sot, unë organizoj një material bazë për inspektimin e mobiljeve në natyrë për ju. Unë shpresoj se do të jetë e dobishme për ju. Nëse keni ndonjë pyetje ose jeni të interesuar në shërbimin tonë të inspektimit, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni. Cila është fu-ja në natyrë ...
  Lexo më shumë
 • Shpjegim i hollësishëm për procesin e inspektimit CCIC

  Shpjegim i hollësishëm për procesin e inspektimit CCIC

  We are often asked by customers,how do your inspector inspect the goods?What is the inspection process?Today, we will tell you in detail,how and what will we do in products quality inspection. 1. Preparation before inspection a. Contact supplier to get information the production progress, and co...
  Lexo më shumë
 • Procedura e Inspektimit të Përgjithshëm për Lodrat

  Procedura e Inspektimit të Përgjithshëm për Lodrat

  Inspektimi cilësor për lodrat është një artikull inspektimi shumë i zakonshëm, dhe ka shumë lloje të lodrave të fëmijëve, siç janë lodrat plastike, lodrat prej pelushi, lodrat elektronike, etj. Një defekt i vogël ndoshta mund të shkaktojë dëm të madh te fëmijët, kështu që si inspektor, duhet të kontrolloni në mënyrë rigoroze cilësinë e produkteve. Ky artikull...
  Lexo më shumë
 • Knowledge Njohuri për QC】 Inspektimi i grave të shpinës

  Knowledge Njohuri për QC】 Inspektimi i grave të shpinës

  Today,I want to share with you some inspection knowledge about ladies backpack. A. Women Backpacks Classification. 1.Shoulder bag   2.Swagger bag 3.Backpack 4.Shopping bag   B.Women  backpacks common defects 暴缝 broken seam 跳线 skip stitching 污渍 dirt mark 抽纱 pull yarn...
  Lexo më shumë
 • Njoftim për rregullimin e punës

  Njoftim për rregullimin e punës

  Ndikuar nga epemia e pneumonisë koronavirus, qeveria e provincës Fujian aktivizon reagimin e nivelit të parë të urgjencës së shëndetit publik. OBSH njoftoi se ka përbërë një emergjencë të shëndetit publik të shqetësimit ndërkombëtar, dhe shumë ndërmarrje të tregtisë së jashtme janë prekur në pr ...
  Lexo më shumë
 • Lufta kundër Novel Coronavirus, CCIC është në veprim

  Lufta kundër Novel Coronavirus, CCIC është në veprim

    Një koronavirus i ri është shfaqur në Kinë. Shtë një lloj virusi ngjitës që buron nga kafshët dhe mund të transmetohet nga një person në tjetrin. Kur përballet me koronavirusin e papritur, Kina ka ndërmarrë një seri masash të fuqishme për të përmirësuar përhapjen e koronavirusit të romanit. Fol Kin ...
  Lexo më shumë
 • Farë është RoHS?

  Farë është RoHS?

  Pajtueshmëria e RoHS (RoHS) është një grup i rregulloreve të BE-së që zbaton Direktivën e BE 2002/95 që kufizon përdorimin e substancave të rrezikshme në pajisjet elektrike dhe elektronike. Kjo direktivë ndalon vendosjen në tregun e BE-së, çdo produkt që ka një përbërës elektrik / elektronik që përmban më shumë sesa ...
  Lexo më shumë
 • Kur dhe si të përdorim mostrat e numrave të pranimit zero

  Kur dhe si të përdorim mostrat e numrave të pranimit zero

  Inspektimi është një aktivitet i detyrueshëm, por jo i vlefshëm, dhe objektivi ynë është të bëjmë sa më pak të jetë e mundur, me kusht që të vazhdojmë të përmbushim kërkesat e klientit. Plani i marrjes së mostrave të numrit të pranimit (c = 0) kërkon inspektim shumë më pak sesa ANSI / ASQ Z1.4 korresponduese (më parë ...
  Lexo më shumë
 • CCIC-FCT marrin pjesë në Ekspozitën e 19-të të Fëmijëve-Foshnjeve-Maternitetit

  CCIC-FCT marrin pjesë në Ekspozitën e 19-të të Fëmijëve-Foshnjeve-Maternitetit

  Për të zhvilluar tregun e inspektimit të cilësisë në tregun e brendshëm të nënave dhe fëmijëve, nga 24 deri më 27 korrik 2019, kompania jonë CCIC-FCT kolegë të lidhur të organizuar shkojnë në Shanghai për të marrë pjesë në Ekspozitën e 19-të të Fëmijëve-Foshnjeve-Maternitetit. tërhequr 3300 ekspozitë me cilësi të lartë ...
  Lexo më shumë
 • CCIC-FCT mban seancën e dytë të ushtruesve të trajnimit dhe inspektimit të inspektorëve

  CCIC-FCT mban seancën e dytë të ushtruesve të trajnimit dhe inspektimit të inspektorëve

  Me qëllim të përmirësimit të nivelit teorik dhe aftësive praktike të mostrave dhe inspektorëve të Fujian CCIC Testing Co, Ltd, për t'u ofruar klientëve shërbime me cilësi të lartë dhe efikase, dhe për të demonstruar frymën e punonjësve, më 14 qershor, Punës së Kompanisë Unioni i Fujian CCIC Testin ...
  Lexo më shumë
12 Tjetra> >> Faqja 1/2
WhatsApp Online Chat!