Kajadian Perusahaan

  • Ladenan Amazon Inspection – Mariksa kualitas karangan Karangan Wreath

    Ladenan Amazon Inspection – Mariksa kualitas karangan Karangan Wreath

    Produk : Jinis Wreath Inspection tipe: Pamariksaan pangiriman sateuacanna / Layanan pamariksaan acak Sampel qty: 80 pcs Kriteria pamariksaan kualitas: -Kuantitas —Packing —Workmanship —Labeling & Marking —Tests Test —Product Spesifikasi —Client Requests Special Product detail inspeksi ...
    Maca deui
  • Fujian CCIC Test Co., Ltd.  hasil lulus resensi CNAS

    Fujian CCIC Test Co., Ltd. hasil lulus resensi CNAS

    Ti tanggal 16 dugi ka 17 Januari, 2021, Dinas Akréditasi Nasional Tiongkok pikeun Penilaian Kasesuaian (CNAS) nunjuk 4 ahli ahli pikeun tim tinjauan, sareng ngalaksanakeun tinjauan akreditasi agénsi pamariksaan Fujian CCIC Testing Co., Ltd (CCIC-FCT) . Tim resensi ngayakeun compreh ...
    Maca deui
  • Perhatosan Padamelan Gawé

    Perhatosan Padamelan Gawé

    Kapangaruhan ku panyakit wabah pneumonia koronavirus, Pamaréntah propinsi Fujian ngaktifkeun résponén darurat darurat masarakat tingkat pertama. WHO ngumumkeun yén nagara éta ngagaduhan kaayaan darurat darurat internasional, sareng seueur perusahaan perdagangan asing anu ngagaduhan di pr ...
    Maca deui
  • Ngalawan ngalawan Novel Coronavirus, CCIC keur di aksi!

    Ngalawan ngalawan Novel Coronavirus, CCIC keur di aksi!

      Novel koronavirus parantos muncul di Tiongkok. Ieu mangrupikeun salah sahiji jinis virus nular anu asalna tina sato sareng tiasa ditularkeun ti jalma ka jalma. Nalika nyanghareupan koronavirus ngadadak, Cina parantos nyandak sababaraha kakuatan anu kuat pikeun ngandung sumebarna novel coronavirus. Follik Cina ...
    Maca deui
  • CCIC-FCT hadir ka Expo 19 Barudak-Baby-Maternity Expo

    CCIC-FCT hadir ka Expo 19 Barudak-Baby-Maternity Expo

    Pikeun ngembangkeun pasar pamariksaan kualitas dina pasar indung sareng budak domestik, ti ​​24 Juli 27, 2019, perusahaan kami CCIC-FCT ngayakeun kolega anu aya hubunganana ka Shanghai pikeun milu dina paméran 19 China Barudak-Baby-Maternity Expo.The katarik exhibito kualitas luhur 3300 ...
    Maca deui
  • CCIC-FCT Ngadamel Sidang Kadua Sampler sareng latihan Pelatihan Inspektor

    CCIC-FCT Ngadamel Sidang Kadua Sampler sareng latihan Pelatihan Inspektor

    In order to improve the theoretical level and practical skills of samplers and inspectors of Fujian CCIC Testing Co., Ltd., to  provide customers with high-quality and efficient services, and to demonstrate the spirit of employees, on June 14, the Company's Labor Union of Fujian CCIC Testing Co.,...
    Maca deui
  • CCIC-FCT ngiringan dina latihan pola Pola Pengawasan Customs

    CCIC-FCT ngiringan dina latihan pola Pola Pengawasan Customs

    Dina tanggal 28 Méi, manajer tengah sareng senior di CCIC-FCT milu dina palatihan ngeunaan tema Pengenalan Pola Pengawasan Customs anu diayakeun ku Sertu Tiongkok sareng Pamariksaan Cina (Fujian) Co, ltd, .Piayaan parantos ngulem ahli ti Fuzhou Kabiayaan pikeun ngenalkeun co ...
    Maca deui
  • 3.15 kami dina cara milu dina kagiatan Dinten Hak Hak Konsumen Dunia

    3.15 kami dina cara milu dina kagiatan Dinten Hak Hak Konsumen Dunia

    Supaya langkung hadé ngalaksanakeun téma Kredit Ngajanten Konsumén Karasa Langkung Aman, énjing tanggal 14 Maret, Fujian CCIC test co., Ltd. milu dina séri publisitas Poé Konsumén Hak Dunia, anu dihijikeun ku Administrasi Pasar Pengawas Pasar Taijiang ...
    Maca deui
  • FCT milu dina Pameran Kanton 123rd

    FCT milu dina Pameran Kanton 123rd

    From April 23 to April 27, 2018, some employees of FCT participated in the 124th China Import and Export Fair (Canton Fair). FCT participated in the meeting on behalf of CCIC and cooperated with CCIC Guangdong to provide on-site services. The company's testing and inspection services were promote...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!