wartos

  • Ladenan Amazon Inspection – Mariksa kualitas karangan Karangan Wreath

    Ladenan Amazon Inspection – Mariksa kualitas karangan Karangan Wreath

    Produk : Jinis Wreath Inspection tipe: Pamariksaan pangiriman sateuacanna / Layanan pamariksaan acak Sampel qty: 80 pcs Kriteria pamariksaan kualitas: -Kuantitas —Packing —Workmanship —Labeling & Marking —Tests Test —Product Spesifikasi —Client Requests Special Product detail inspeksi ...
    Maca deui
  • Standar Pamariksaan Lampu sareng lantera

    Standar Pamariksaan Lampu sareng lantera

    Lampu sareng lantera salian ti peran pancén paling dasar, langkung penting nyaéta candelier tuangeun anu cocog tiasa janten suasana kulawarga anu hadé, kaéndahan saderhana sareng lampu gantung ogé tiasa ngajantenkeun jalma muka suasana anu raoseun, sahingga kahirupan parantos pinuh banding émosional. Kumaha ...
    Maca deui
  • Ngadamel kintunan nganggo Kirim ka Amazon

    Ngadamel kintunan nganggo Kirim ka Amazon

    CCIC-FCT as a professional third-party inspection company that provides quality inspection services tothousands of Amazon sellers,we are often asked about Amazon's packaging requirements.The following content is excerpted from Amazon's website and is intended to help some Amazon sellers and suppl...
    Maca deui
  • Fujian CCIC Test Co., Ltd.  hasil lulus resensi CNAS

    Fujian CCIC Test Co., Ltd. hasil lulus resensi CNAS

    Ti tanggal 16 dugi ka 17 Januari, 2021, Dinas Akréditasi Nasional Tiongkok pikeun Penilaian Kasesuaian (CNAS) nunjuk 4 ahli ahli pikeun tim tinjauan, sareng ngalaksanakeun tinjauan akreditasi agénsi pamariksaan Fujian CCIC Testing Co., Ltd (CCIC-FCT) . Tim resensi ngayakeun compreh ...
    Maca deui
  • Knowledge Pangetahuan QC】 Pamariksaan kualitas Garasi

    Knowledge Pangetahuan QC】 Pamariksaan kualitas Garasi

    AQL nyaéta singgetan Rata-rata Level Quality, éta mangrupikeun parameter pamariksaan tinimbang standar. Dasar inspeksi: ukuran angkatan, tingkat pamariksaan, ukuran sampel, tingkat AQL cacad tingkat ditarima. Pikeun pamariksaan kualitas baju, urang biasana numutkeun tingkat pamariksaan umum, sareng cacadna ...
    Maca deui
  • Pariksa titik pikeun pamariksaan kualitas jati luar

    Pariksa titik pikeun pamariksaan kualitas jati luar

     Check points for outdoor furniture quality inspection Today, I organize a basic material about outdoor furniture inspection for you. I hope it will be helpful to you.If you have any questions or are interested in our inspection service, please feel free to contact us. What's the outdoor furnitur...
    Maca deui
  • Penjelasan terperinci pikeun prosés pamariksaan CCIC

    Penjelasan terperinci pikeun prosés pamariksaan CCIC

    We are often asked by customers,how do your inspector inspect the goods?What is the inspection process?Today, we will tell you in detail,how and what will we do in products quality inspection. 1. Preparation before inspection a. Contact supplier to get information the production progress, and co...
    Maca deui
  • Prosedur Pamariksaan Umum pikeun Toys

    Prosedur Pamariksaan Umum pikeun Toys

    Pamariksaan kualitas pikeun dolanan mangrupikeun barang pamariksaan anu biasa, sareng aya seueur jinis cocooan barudak, sapertos palastik plastik, cocooan plush, kaulinan éléktronik, sareng sajabana cacad anu nyababkeun tiasa nyababkeun cilaka anu ageung, janten salaku inspektur, urang kedah ngontrol kualitas produk sacara ketat. Artikel ieu...
    Maca deui
  • Knowledge Pangetahuan QC】 Pamariksaan Backpacks Awéwé

    Knowledge Pangetahuan QC】 Pamariksaan Backpacks Awéwé

    Today,I want to share with you some inspection knowledge about ladies backpack. A. Women Backpacks Classification. 1.Shoulder bag   2.Swagger bag 3.Backpack 4.Shopping bag   B.Women  backpacks common defects 暴缝 broken seam 跳线 skip stitching 污渍 dirt mark 抽纱 pull yarn...
    Maca deui
  • Perhatosan Padamelan Gawé

    Perhatosan Padamelan Gawé

    Kapangaruhan ku panyakit wabah pneumonia koronavirus, Pamaréntah propinsi Fujian ngaktifkeun résponén darurat darurat masarakat tingkat pertama. WHO ngumumkeun yén nagara éta ngagaduhan kaayaan darurat darurat internasional, sareng seueur perusahaan perdagangan asing anu ngagaduhan di pr ...
    Maca deui
  • Ngalawan ngalawan Novel Coronavirus, CCIC keur di aksi!

    Ngalawan ngalawan Novel Coronavirus, CCIC keur di aksi!

      Novel koronavirus parantos muncul di Tiongkok. Ieu mangrupikeun salah sahiji jinis virus nular anu asalna tina sato sareng tiasa ditularkeun ti jalma ka jalma. Nalika nyanghareupan koronavirus ngadadak, Cina parantos nyandak sababaraha kakuatan anu kuat pikeun ngandung sumebarna novel coronavirus. Follik Cina ...
    Maca deui
  • Naon atuh RoHS?

    Naon atuh RoHS?

    RoHS Compliance (RoHS) mangrupikeun sakumpulan peraturan EU anu ngalaksanakeun UU EU 2002/95 anu ngabatesan panggunaan bahan bahya dina alat listrik sareng éléktronik. Larangan larangan ieu nempatkeun di pasar EU, produk anu ngagaduhan komponén listrik / éléktronik anu ngandung langkung ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2
WhatsApp Online Chat!