Fa'apalapala fa'apalapala mai Fa'atonuga o Oloa La'au Fa'atasi (SOR/2021-148)

Fa'atonuga lelei o oloa gaosi laupapa

Formaldehyde Emissions from Composite Wood Products Regulations (SOR/2021-148) ua faamaonia e le Matagaluega o le Siosiomaga ma le Matagaluega o le Soifua Maloloina a Kanata o le a amata faamamaluina ia Ianuari 7, 2023. O e masani i Kanata e manaʻomia mo oloa faʻapipiʻi laupapa?

Faitau le ulua'i:

O lenei tulafono faatonutonu e faʻatatau i soʻo se oloa faʻapipiʻi laupapa o loʻo i ai formaldehyde.O le tele o oloa faʻapipiʻi faʻaulufale mai pe faʻatau atu i Kanata e tatau ona faʻamalieina tulafono. i Kanata a o leʻi oʻo i le aso aoga e le o noatia i lenei tulafono faʻatulafonoina pe afai o loʻo i ai faʻamaumauga e faʻamaonia ai. Faʻatapulaʻaina o le formaldehyde o loʻo faʻamaoti mai ai le tulaga maualuga o le formaldehyde mo le gaosiga o mea faʻapipiʻi. metotia (ASTM D6007, ASTM E1333), ma e tutusa ma tapula'a fa'aoso o le EPA TSCA Title VI tulafono faatonutonu:

ppm mo plywood malo, 0.05 ppm
ppm mo laupapa fasimea, 0.09 ppm,
ppm mo laupapa alava tele, 0.11 ppm
ppm mo laupapa alava manifinifi feololo, 0.13 ppm
ppm mo pepa laminated,0.05ppm

E tatau ona fa'ailoga uma oloa fafie fa'atasi a'o le'i fa'atauina i Kanata, po'o le tagata fa'atau e tatau ona teu se kopi o le fa'ailoga ma tu'uina atu i so'o se taimi. O tulafono faatonutonu a le Title VI a le Iunaite Setete o le a faʻatatauina e tausisia manaoga faʻailoga a Kanata. maua le TSCA Title VI certification o le a talia e lenei tulafono faatonutonu).

E uiga i le asiasiga o oloa fafie:【 QC malamalama】 Faʻafefea ona asiasia oloa fafie?(ccic-fct.com)

CCIC FCT i le avea ai o se 'au su'esu'e fa'apolofesa, so'o se tagata asiasi i la matou 'au e sili atu ma le tolu tausaga o fa'ata'ita'iga su'esu'e, ma pasi a matou su'esu'ega masani.CCIC-FCT e mafai ona avea ma au faufautua e pulea lelei oloa.


Taimi meli: Feb-02-2023
WhatsApp Online Chat!