Layanan inspeksi pra-pengiriman

Layanan inspeksi pra-pengiriman
Kepiye para panuku ing luar negeri ngonfirmasi kualitas barang sadurunge dikirim?Apa kabeh batch barang bisa dikirim ing wektu?apa ana cacat?carane supaya ora nampa produk inferior anjog kanggo keluhan konsumen, bali lan ijol-ijolan lan Mundhut reputasi bisnis?Masalah kasebut nyebabake akeh pembeli ing luar negeri.
Pemriksaan pra-pengiriman minangka bagean penting saka kontrol kualitas, mbantu para panuku ngatasi masalah ing ndhuwur.Iki minangka cara sing efektif lan trep kanggo ngonfirmasi kualitas kabeh barang, mbantu para panuku ing luar negeri kanggo verifikasi kualitas lan kuantitas produk, nyuda perselisihan kontrak, ilang reputasi bisnis sing disebabake dening produk sing luwih murah.

Rutin sadurunge layanan inspeksi pangiriman bakal mriksa
jumlah
Fitur
Gaya, warna, bahan, lsp.
Pengerjaan
Pengukuran ukuran
Packaging lan Mark

Range produk
Produk panganan lan tetanèn, tekstil, sandhangan, sepatu lan tas, olahraga urip ing omah, dolanan bayi, kosmetik, perawatan pribadi, piranti elektronik lsp.

Standar inspeksi
Cara sampling ditindakake miturut standar sing diakoni sacara internasional kayata ANSI / ASQC Z1.4 / BS 6001, lan uga nuduhake syarat sampling pelanggan.

CCIC INSPECTION kaluwihan
Tim teknis profesional, inspektur kita duwe pengalaman inspeksi luwih saka telung taun, lan lulus penilaian biasa;
Layanan Berorientasi Pelanggan, layanan reaksi cepet, priksa manawa sampeyan dibutuhake;
Proses fleksibel lan efisien, kita bisa ngatur pemeriksaan urgent kanthi cepet kanggo sampeyan;
Rega sing kompetitif, regane lengkap, ora ana biaya tambahan.

Hubungi kita, yen sampeyan pengin inspektur ing China.


Wektu kirim: Sep-13-2022
Obrolan Online WhatsApp!