More Alasan Kanggo Pilih kita

  • pengalaman <br>
    pengalaman
    Swara 30 years 'experience ing industri pengawasan karo luwih saka 300 karyawan trampil ing 15 kutha China
  • Kualitas
    Kualitas
    Sistem manajemen mutu profesional miturut ISO / IEC 17020;
  • Standar
    Standar
    layanan reaksi cepet, kualitas standar ketat kanggo pengawasan lan sistem pembayaran trep
  • Price cukup
    Price cukup
    laporan Inggris ing 24hours sawise pengawasan karo rega cukup lan ekonomi

Fujian CCIC Testing Co., Ltd

Our company, Fujian CCIC Testing Co., Ltd (Cekakan minangka FCT), iku organisasi pihak katelu lengkap karo testing, pengawasan, identifikasi lan layanan technical . Lingkup bisnis kalebu kabeh kutha ing China.

Duwe luwih saka 300 tenaga profesional.

Nggayuh ing akreditasi saka ISO / IEC 17020.

Spesialisasi ing bidang inspeksi luwih saka 30 taun.

Diakreditasi dening Akreditasi Nasional China lan Layanan Akreditasi kanggo Penilaian Kesesuaian (CNAS ) lan disertifikasi karo Administrasi Sertifikasi lan Akreditasi PRC ( CNCA )

Babagan awake dhewe

CCIC FCT

Inspektur sing dipercaya ing China

Njaluk ing tutul
Tampilan Online Chat!