More Alasan Kanggo Pilih kita

  • pengalaman <br>
    pengalaman
    Swara 30 years 'experience ing industri pengawasan karo luwih saka 300 karyawan trampil ing 15 kutha China
  • Quality
    Quality
    Professional quality management system in accordance with ISO/IEC 17020;
  • Standar
    Standar
    layanan reaksi cepet, kualitas standar ketat kanggo pengawasan lan sistem pembayaran trep
  • Price cukup
    Price cukup
    laporan Inggris ing 24hours sawise pengawasan karo rega cukup lan ekonomi

Fujian CCIC Testing Co., Ltd

Our company, Fujian CCIC Testing Co., Ltd (Cekakan minangka FCT), iku organisasi pihak katelu lengkap karo testing, pengawasan, identifikasi lan layanan technical . Business scope covers all cities in China.

Duwe luwih saka 300 tenaga profesional.

Nggayuh ing akreditasi saka ISO / IEC 17020.

Specializing in inspection field over 30 years.

Being accredited by China National Accreditation And Accreditational service for Conformity Assessment (CNAS)and certificated by Certification And Accreditation Administration Of P.R.C(CNCA)

Babagan awake dhewe

CCIC FCT

Your reliable inspector in China

Njaluk ing tutul
Tampilan Online Chat!