More Alasan Kanggo Pilih kita

  • pengalaman <br>
    pengalaman
    Swara 30 years 'experience ing industri pengawasan karo luwih saka 300 karyawan trampil ing 15 kutha China
  • Quality
    Quality
    Professional quality management system in accordance with ISO/IEC 17020;
  • Standar
    Standar
    layanan reaksi cepet, kualitas standar ketat kanggo pengawasan lan sistem pembayaran trep
  • Price cukup
    Price cukup
    laporan Inggris ing 24hours sawise pengawasan karo rega cukup lan ekonomi

Fujian CCIC Testing Co., Ltd

Fujian CCIC Testing Co., Ltd.(abbreviated as FCT)was invested by China Certification & Inspection Group Fujian Co., Ltd. and Inspection and Quarantine Technique Centre of Fujian Customs Bureau. It is a comprehensive third-party organization with inspection, testing, identification and technical services.
FCT has thoroughly established quality management system which in accordance with ISO/IEC 17020,and been accredited by China National Accreditation Service for Conformity Assessment(CNAS) and certificated by Certification And Accreditation Administration Of P.R.C(CNCA) .
Minangka salah siji saka pengawasan paling biso dipercoyo lan profesional lan perusahaan Testing saka China, kita perusahaan wis darmabakti kanggo nyedhiyani pelanggan saka sak donya karo long-term, layanan profesional lan "siji-mandeg" solusi Integrasi.

FCT specializing in export-import consulting and quality management,will be your most sincere friend and provide you with the excellent services.

Babagan awake dhewe

CCIC FCT

inspector kualitas dipercaya ing China

Njaluk ing tutul
Tampilan Online Chat!