Acara Perusahaan

  • Layanan Inspeksi Amazon - Priksa kualitas Karangan Karangan Ponggawa

    Layanan Inspeksi Amazon - Priksa kualitas Karangan Karangan Ponggawa

    Produk: Jenis inspeksi Karangan Wreath Ponggawa: inspeksi pangiriman pra / Layanan pamriksa acak Sample qty: 80 pcs Kriteria inspeksi kualitas: —Kuantitas —Paket —Kerjaan —Labelan & Tandha —Tes Tes —Spesifikasi Produk —Kebutuhan Khusus Kebutuhan Khusus Klien ...
    Waca liyane
  • Fujian CCIC Testing Co., Ltd.  sukses lulus review CNAS

    Fujian CCIC Testing Co., Ltd. sukses lulus review CNAS

    Saka tanggal 16 nganti 17 Januari 2021, Layanan Akreditasi Nasional China kanggo Penilaian Kesesuaian (CNAS) milih 4 ahli kajian minangka tim peninjauan, lan nindakake kajian akreditasi agensi inspeksi Fujian CCIC Testing Co., Ltd (CCIC-FCT) . Tim paninjauan nganakake kompre ...
    Waca liyane
  • Kabar Panyesuaian Pakaryan

    Kabar Panyesuaian Pakaryan

    Kengetan saka epidemi radhang paru-paru coronavirus, Pamrentah provinsi Fujian ngaktifake tanggapan darurat kesehatan masarakat tingkat pertama. WHO ngumumake yen wis dadi darurat kesehatan masarakat internasional, lan akeh perusahaan perdagangan asing sing kena pengaruh ...
    Waca liyane
  • Nglawan Novel Coronavirus, CCIC lagi tumindak

    Nglawan Novel Coronavirus, CCIC lagi tumindak

      Coronavirus novel wis muncul ing China. Iki minangka jinis virus nular sing asale saka kewan lan bisa ditularake saka wong liya. Nalika ngadhepi koronavirus dadakan, China wis nganakake pirang-pirang langkah sing kuat kanggo ngemot panyebaran koronavirus novel. China pengikut ...
    Waca liyane
  • CCIC-FCT rawuh ing Ekspo Ibu-Bayi-Ibu-ibu China kaping 19

    CCIC-FCT rawuh ing Ekspo Ibu-Bayi-Ibu-ibu China kaping 19

    Kanggo ngembangake pasar pamriksan kualitas ing pasar ibu lan anak domestik, wiwit tanggal 24 nganti 27 Juli 2019, perusahaan CCIC-FCT ngatur kolega sing terkait menyang lunga menyang Shanghai kanggo melu ing Ekspo Eksibus Anak-Bayi-Bayi Ke-19 China. narik kawigaten 3300 kualitas tinggi ...
    Waca liyane
  • CCIC-FCT Ngengingi Sesi kaloro Sampler lan Latihan Inspektur Loro

    CCIC-FCT Ngengingi Sesi kaloro Sampler lan Latihan Inspektur Loro

    Kanggo nambah tingkatan teoritis lan katrampilan praktis saka conto lan inspektur Fujian CCIC Testing Co., Ltd., kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan berkualitas lan efisien, lan nduduhake semangat karyawan, tanggal 14 Juni, Tenaga Kerja Perusahaan Union of Fujian CCIC Testing Co., ...
    Waca liyane
  • CCIC-FCT melu latihan pola Pola Pengawasan Customs

    CCIC-FCT melu latihan pola Pola Pengawasan Customs

    Ing tanggal 28 Mei, manajer tengah lan senior ing CCIC-FCT melu pelatihan babagan tema Pengenalan Corak Pengawas Customs sing disusun dening Grup Sertifikat dan Inspeksi China (Fujian) Co, ltd, .Platihan wis ngundang ahli saka Fuzhou Kustom kanggo ngenalake co ...
    Waca liyane
  • 3.15 kita bakal melu ing kegiatan Day Consumer Rights World

    3.15 kita bakal melu ing kegiatan Day Consumer Rights World

    Supaya luwih becik nindakake tema Kredit Ndadekake Konsumen Ngrasa Luwih Aman, ing esuk tanggal 14 Maret, uji coba Fujian CCIC co., Ltd. melu seri kegiatan publisitas World Consumer Rights Day sing bareng-bareng dianakake dening Administrasi Pengawasan Pasar Distrik Taijiang ...
    Waca liyane
  • FCT melu Pameran Kanton kaping 123 sing

    FCT melu Pameran Kanton kaping 123 sing

    Wiwit tanggal 23 April nganti 27 April 2018, sawetara karyawan FCT melu pameran Impor lan Ekspor China (Canton Fair) ke-124. FCT melu rapat kasebut atas jenenge CCIC lan kerja sama karo CCIC Guangdong kanggo nyedhiyakake layanan ing situs. Layanan pengujian lan inspeksi perusahaan dipromosikake ...
    Waca liyane
Tampilan Online Chat!