Fujian CCIC Testing Co.,Ltd.kasil liwati CNAS review

Wiwit tanggal 16 nganti 17 Januari 2021, Layanan Akreditasi Nasional China kanggo Penilaian Kesesuaian (CNAS) milih 4 ahli review minangka tim tinjauan, lan nindakake tinjauan akreditasi lembaga inspeksi Fujian CCIC Testing Co., Ltd (CCIC-FCT) .

Tim review nindakake inspeksi lengkap babagan operasi sistem manajemen kualitas lan kemampuan teknis Fujian CCIC Testing Co., Ltd.kanthi ngrungokake laporan, bahan konsultasi, pitakonan, saksi, lsp, digabungake karo review remot.Para ahli saka tim evaluasi sarujuk yen operasi sistem perusahaan inspeksi CCIC tundhuk karo syarat aturan akreditasi lembaga inspeksi CNAS, pedoman lan instruksi aplikasi sing gegandhengan, lan nduweni kemampuan teknis ing bidang akreditasi sing relevan.Disaranake kanggo menehi rekomendasi / njaga akreditasi menyang CNAS.Ing wektu sing padha, ahli evaluasi bakal luwih apik Panuntun panemu padha sijine nerusake kanggo pembangunan kapasitas perusahaan.

Ing langkah sabanjure, CCIC-FCT bakal nggawe koreksi sesuai karo komentar lan saran sing diajukake dening tim review, supaya sistem manajemen kualitas perusahaan bisa mlaku kanthi luwih standar lan tertib.

 

 


Wektu kirim: Jan-20-2021
Obrolan Online WhatsApp!