Fujian CCIC Test Co., Ltd. hasil lulus resensi CNAS

Ti tanggal 16 dugi ka 17 Januari, 2021, Dinas Akréditasi Nasional Tiongkok pikeun Penilaian Kasesuaian (CNAS) nunjuk 4 ahli ahli pikeun tim tinjauan, sareng ngalaksanakeun tinjauan akreditasi agénsi pamariksaan Fujian CCIC Testing Co., Ltd (CCIC-FCT) .

Tim resensi ngayakeun pamariksaan komprehensif ngeunaan sistem operasi kualitas sareng kamampuan téknis Fujian CCIC Testing Co., Ltd. ku ngadangukeun laporan, bahan konsultasi, patarosan, saksi, sareng sajabana, digabungkeun sareng tinjauan jauh. Ahli tim evaluasi sapuk yén operasi sistem perusahaan pamariksaan CCIC saluyu sareng sarat aturan akreditasi agénsi inspeksi CNAS, padoman sareng pitunjuk aplikasi anu aya hubunganana, sareng ngagaduhan kamampuan téknis dina bidang akreditasi anu relevan. Disarankeun nyarankeun / ngajaga akreditasi ka CNAS. Dina waktos anu sasarengan, para ahli évaluasi bakal langkung ningkat Ngalangkungan opini anu ditepikeun pikeun ngawangun kapasitas perusahaan.

In the next step, CCIC-FCT will make rectifications in accordance with the comments and suggestions put forward by the review team, so that the company's quality management system can operate in a more standardized and orderly manner.

 

 


Pos waktos: Jan-20-2021
WhatsApp Online Chat!