Cina Factory Manufacturers Inok na suppliers | CCIC

pabrik Inok

Pondok Description:

LAYANAN AUDIT FÉTORImévaluasi pemasok poténsial anyar sareng ngawaskeun supplier biasa Disebut ogé salaku Inok Manufaktur, évaluasi pepelakan supplier, audit pabrik atanapi pemasok Inok téhnis, hiji audit pabrik anu éksténsif sering dianggo pikeun meunteun calon pemasok anyar di Cina & Asia sareng ngawaskeun pemasok biasa. Sateuacan nempatkeun pesenan nganggo m énggal ...


  • China inspection company: CCIC inspection company
  • final random inspection: quality control inspection
  • pre-shipment inspection service: before shipment inspection service
  • jéntré produk

    CCIC-FCT thirty party inspection company,provide inspection service to global buyers

    Tags produk

    PERKHITUAN AUDIT FAKTOR

    ngira panyadia poténsial anyar sareng ngawas panyadia biasa

    Inok pabrik China
    Evaluasi supplier Cina
    Inok pabrik China

    Inok pabrik mangrupikeun bagian tina program jaminan kualitas efektif pikeun ngaminimalkeun résiko impor sareng ningkatkeun pagelaran ranté pasokan. Ogé disebut salaku Mesin Pabrikan, evaluasi pabrik pamasok, pamariksaan pabrik atanapi audit teknis supplier, hiji audit pabrik éksténsif sering dianggo pikeun ngevaluasi pamasok anyar di China & Asia sareng ngawas panyadia rutin. Sateuacan nempatkeun pesenan sareng produsén anyar penting pikeun mastikeun yén spésifikasi kualitas anjeun leres ngartos, sareng panyadia ngagaduhan kamampuan produksi anu nyukupan, kaayaan kerja, manajemén sareng prosés kontrol kualitas. Tapi, produsén sareng pangimpor peryogi jaminan sareng saran ngeunaan kamampuan fasilitas produksi ayeunana. FCT bakal nunjuk auditor lokal pikeun ngalakukeun evaluasi ieu.

    Proses umum sapertos ieu di handap:

    • Idéntifikasi sareng latar tukang
    • Penilaian tenaga kerja
    • Kamampuhan produksi
    • Mesin, fasilitas, sareng peralatan
    • Proses pabrik jeung garis produksi
    • Sistem kontrol kualitas, sapertos uji sareng pamariksaan
    • Sistem manajemén sareng kamampuan
    • Syarat anjeun

     

    Kasus jasa inspeksi langkung ti para nasabah


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • CCIC-FCT thirty party inspection company,provide inspection service to global buyers.

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!