Kinë Fabrika Prodhuesit e auditimit dhe Furnizuesit | CCIC

Fabrika e Auditimit

Përshkrim i shkurtër:

SHVRBIMI I AUDITIMIT FABRIK vlerësoni furnizuesit e rinj të mundshëm dhe monitoroni furnizuesit e rregullt Auditimi i fabrikës është pjesë e një programi efektiv të sigurimit të cilësisë për të minimizuar rreziqet e importit dhe për të përmirësuar performancën e zinxhirit të furnizimit. Gjithashtu referuar si një Auditim Prodhimi, vlerësimi i impiantit të furnizuesit, auditimi i fabrikës ose kontrolli teknik i furnizuesit, një auditim i gjerë i fabrikës përdoret shpesh për të vlerësuar furnizuesit e rinj të mundshëm në Kinë dhe Azi dhe për të monitoruar furnizuesit e rregullt. Para se të vendosni një porosi me një m të ri ...


Detail Product

Produkt Tags

SHICERBIMI AUDITIMI FABRIK

vlerësoni furnizuesit e rinj të mundshëm dhe monitoroni furnizuesit e rregullt

Auditimi i bimëve në Kinë
Vlerësimi i furnizuesit të Kinës
Auditimi i fabrikës në Kinë

Auditimi i fabrikës është pjesë e një programi të sigurimit të cilësisë për të minimizuar rreziqet e importit dhe për të përmirësuar performancën e zinxhirit të furnizimit. Gjithashtu, referuar si Auditimi në Prodhim, vlerësimi i bimëve të furnizuesit, auditimi i fabrikës ose kontrolli teknik i furnitorëve, një kontroll i gjerë i fabrikës përdoret shpesh për të vlerësuar furnizuesit e mundshëm të rinj në Kinë dhe Azi dhe për të monitoruar furnizuesit e rregullt. Para vendosjes së një porosie me një prodhues të ri është e rëndësishme të siguroni që specifikimet tuaja të cilësisë janë plotësisht të kuptuara, dhe që furnizuesi të ketë aftësi adekuate të prodhimit, kushteve të punës, menaxhimit dhe proceseve të kontrollit të cilësisë. Sidoqoftë, prodhuesit dhe importuesit kanë nevojë për siguri dhe këshilla për aftësitë e lehtësive të tyre aktuale të prodhimit. FCT do të caktojë auditorët lokalë për të ndërmarrë këtë vlerësim.

Procesi i përgjithshëm si më poshtë:

 • Identifikimi dhe prejardhja e prodhuesit
 • Vlerësimi i fuqisë punëtore
 • Aftësia e prodhimit
 • Makineritë, pajisjet dhe pajisjet
 • Procesi i prodhimit dhe linja e prodhimit
 • Sistemet e kontrollit të cilësisë, siç janë testimi dhe inspektimi
 • Sistemet dhe aftësitë e menaxhimit
 • Kërkesat tuaja

 

Më shumë raste shërbimi inspektimi nga klienti ynë


 • Previous:
 • Next:

 • Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
  WhatsApp Online Chat!