China Pre-dërgesë Manufacturers inspektimit dhe Furnizuesit | CCIC

Inspektim para-dërgesë

Përshkrim i shkurtër:

Shërbimi i Inspektimit Para Dërgesës Inspektimi Para dërgesës (PSI) iu referua gjithashtu inspektimit të rastit Fina (FRI), të bëhet kur mallrat janë 100% të përfunduara, të paketuara dhe të gatshme për dërgesë ose të paktën 80% të lotit kanë përfunduar paketimin dhe pjesën tjetër 20 gjithashtu do të përfundojë prodhimin dhe është gati për marrjen e mostrave. Do të tërhiqet një mostër e rastësishme e mallrave të përfunduar, bazuar në teknikën statistikore të marrjes së mostrave të rastësishme, të njohura zakonisht si ANSU / ASQC Z1.4, MIL-STD-105E, BS6001, DNI40080, ISO2859 ose NF X06-0 ...


Detail Product

Produkt Tags

Shërbimi i Inspektimit Para Dërgesës

Inspektimi paraprak i dërgesës (PSI) gjithashtu i është referuar inspektimit të rastit Fina (FRI), të bëhet kur mallrat janë 100% të përfunduara, të paketuara dhe të gatshme për dërgesë ose të paktën 80% e lotit kanë përfunduar paketimin dhe pjesa tjetër 20% gjithashtu përfundojë prodhimin dhe është gati për marrjen e mostrave. Do të tërhiqet një mostër e rastësishme e mallrave të përfunduar, bazuar në teknikën e marrjes së mostrave të rastit, të njohura zakonisht si ANSU / ASQC Z1.4, MIL-STD-105E, BS6001, DNI40080, ISO2859 ose NF X06-002.

 

kontrolli i produktit para dërgesës

Farë bëni një PSI?

*Në këtë pjesë, ne kontrollojmë sasinë përpara se t'i dorëzohet kërkuesit;
* Rastësisht nxjerrë mostra për inspektim nga AQL (nivele të pranueshme Sasia) standard;
* Kryesisht shohin mjeshtëri;
* Gjithashtu kontrolloni PO, stil, ngjyra, matje, bar-kodi / shumëllojshmëri / etiketimit check, paketimit dhe të anijeve të shënojë dhe të tjera të specifikuara nga aplikanti;
* Seal ato mostrat e inspektimit të mira;
* Jepni konkluzionin e përgjithshëm: "Konform kërkesës së parashtruesit", "Në pritje të vendimit të parashtruesit" ose "Jo në përputhje me kërkesat e aplikuesit";
* Dërgesa këshilla vetëm nëse kërkojnë nga aplikanti ose blerësit, përndryshe nuk e bëjmë atë.

Pse keni nevojë për një inspektim para dërgesës?

Inspektimi përfundimtar i dërgesës kryhet kur malli prodhohet plotësisht, paketohet dhe në të gjitha aspektet gati për dërgesë, kështu që një PSI është mundësia juaj e fundit për të identifikuar çdo çështje të cilësisë së produktit përpara se mallrat të lëshohen nga objekti juaj prodhues dhe të dërgohen në përfundimin tuaj destinacionin e kërkuar

Një PSI gjithëpërfshirëse do të eliminojë rrezikun që produkti i dëmtuar të arrijë në pragun tuaj dhe t'ju sigurojë besimin dhe të dhënat e nevojshme për të refuzuar dërgesën tuaj dhe për të negociuar një plan të duhur veprimi korrigjues me furnizuesin tuaj nëse çështjet duhet të identifikohen.

inspektimi para dërgesës
para kontrollit të cilësisë së dërgesës

Avantazhet tona konkurruese

*Mbi 30 vjet përvojë inspektimi;

*Përvojë e kualifikuar e inspektimit të cilësisë nga ASQ ose AQSIQ;

*Shërbimi i shpejtë i reagimit, raporti në anglisht brenda 24 orësh pas inspektimit;

*Pricemimi ekonomik, ne ngarkojmë 168-288 USD për njeri-ditë; 

Koha fleksibile e aranzhimit, Ne mund të organizojmë inspektimin urgjent shpejt për ju.

JEMI KRIJUES

JEMI PASONIK

JEMI ZGJIDHJE

Rast më shumë inspektimi i klientit

KA NEVOJ M SHUM INFORMACION?


  • Previous:
  • Next:

  • Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
    WhatsApp Online Chat!