Kinë Testing Service prodhuesit dhe furnizuesit | CCIC

Shërbimi testimi

Përshkrim i shkurtër:

FCT është akredituar për të provuar kundër të gjitha standardeve kryesore rregullatore për importin e produkteve të konsumit. Të gjitha testet i nënshtrohen rregullave dhe standardeve të ndryshme ligjore. Ndërsa këto janë krijuar për të ndihmuar në garantimin e sigurisë së konsumatorit, ato mund të jenë konfuze dhe të vështira për tu mbajtur në dijeni. Ju mund të mbështeteni në ekspertizën dhe burimet teknike të testimit të produktit Varietet të FCT 'për t'ju ndihmuar të siguroni pajtueshmërinë tuaj me rregulloret përkatëse, si dhe specifikimet tuaja teknike.


Detail Product

Produkt Tags

FCT është e akredituar për të provuar kundër të gjitha standardet kryesore rregulluese për importin e produkteve të konsumit.

mallrave të konsumit janë subjekt i rregullave të ndryshme ligjore dhe standardeve. Përderisa këto janë të dizajnuara për të ndihmuar të siguruar sigurinë e konsumatorit, ato mund të jenë konfuze dhe të vështirë për të qëndruar krah për krah të. Ju mund të mbështetet në burimet ekspertizë dhe teknike të testimit FCT 'e produkteve të konsumit për të ndihmuar të siguruar pajtueshmërinë tuaj me rregulloret përkatëse, si dhe specifikimet e veta tuaja teknike. Produktet kryesore dhe industritë e mbuluar:

1. Textile & Garment, KEPUCE,

2. Bagazhi dhe lëkure mallrave;

3. lodër;

4. elektrike dhe elektronike Produkte makineri;

5. Produktet Flakshëm higjienike;

6. Tonic dhe kozmetike;

7. Ushqimi, Ushqim Addictive, produkte bujqësore, produktet ujore;

8. precuts kontaktit të ushqimit;

9. Qeramikë, zdrukthëtari, materiale metalike;

10. paketa e përbashkët, Paketa për materiale të rrezikshme;

11. kimike dhe produkte minerale;

12. Test Products Vlerësimit;

13. kafshët dhe bimët.


  • Previous:
  • Next:

  • Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
    WhatsApp Online Chat!