China Container Loading Prodhuesit Mbikëqyrja dhe Furnizuesit | CCIC

Mbikëqyrjes enë ngarkuar

Përshkrim i shkurtër:

Mbikëqyrja e ngarkimit të kontejneritZvogëloni rrezikun e sasisë së gabuar, produkteve të gabuara ose mallrave të dëmtuara të dërguaraKontineri Mbikëqyrja e ngarkimit Kontrolloni raportin e mbikëqyrjes së ngarkimitKontineri i mbikqyrjes së ngarkesës (shkurtuar në CLS), gjithashtu quhet "kontroll i ngarkimit të kontejnerit" dhe "inspektim i ngarkimit të kontejnerit", është hapi i fundit në procesi i prodhimit dhe kryhet në magazinën e prodhuesit ose në ambientet e dërguesit. Një Mbikëqyrje e Ngarkimit të Kontenjerit


Detail Product

Produkt Tags

Mbikëqyrjes enë ngarkuar

Ulni rrezikun e sasisë së gabuar, produkteve të gabuara ose mallrave të dëmtuara të dërguara

Mbikëqyrja e ngarkesave të kontejnerit

Mbikëqyrja e ngarkimit të kontejnerit (shkurtuar me CLS), gjithashtu quhet "kontrolli i ngarkimit të kontejnerëve" dhe "inspektimi i ngarkimit të kontejnerëve", është hapi i fundit në procesin e prodhimit dhe kryhet në depon e prodhuesit ose ambientet e dërguesit.

Një shërbim i mbikëqyrjes së ngarkesës së kontejnerit është shumë i domosdoshëm për të siguruar që produkti i saktë dhe sasia e saktë e ngarkuar në enë me kartona të mirë dhe kontejnerë. Gjatë një CLS, inspektori do të monitorojë të gjithë procesin e ngarkimit për të identifikuar çdo problem gjatë ngarkimit.

shërbimi i mbikëqyrjes së ngarkimit të kontejnerëve

FAR T CH SHQYRTojmë

-Record Kushtet Duke u ngarkuar përfshirë moti, koha e mbërritjes së enë, enë Nr, kamion nr
- Container kontrolloni për të vlerësuar dëmin fizik, lagështi, vrimë, erë të veçantë
- sasi e mallrave dhe kushtet e paketimit të jashtëm
Të ndërmerret rastit cilësisë spot-check te mallrat
onMonitoroni procesin e ngarkimit për të minimizuar thyerjen dhe maksimizuar përdorimin e hapësirës
- Vula enë dhe regjistroni vulën Nr

 

MITIKONI RREZIKEN TUAJ

 gjeni dhe korrigjoni defektet para transportit

kontrolloni specifikimet e rendit pas prodhimit

parandaloni që fabrika të dërgojë produkte të gabuar

KUJTOJNOS KOSTOT TUAJ

Përmirësoni efikasitetin tuaj ndihmues

më pak telashe pas shitjes

kurseni paratë tuaja, kurseni kohën tuaj


  • Previous:
  • Next:

  • Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
    WhatsApp Online Chat!