Rreth nesh

RRETH NESH

CO Testimi FUQIAN CCIC ,. LTD

CCIC-FCT

Një kompani e inspektimit dhe testimit të palëve të treta

Testimi Co CCIC Fujian, Ltd (shkurtuar si FCT) u investua nga Kina Certifikimi & Grupi i Inspektimit Fujian Co, Ltd ated shkurtuar si CCIC) dhe Qendra e Teknikës së Inspektimit dhe Karantinave të Byrosë Doganore Fujian. Shtë një organizatë gjithëpërfshirëse e palëve të treta me inspektim, testim, identifikim dhe shërbime teknike.

FCT ka krijuar tërësisht sistemin e menaxhimit të cilësisë i cili në përputhje me ISO / IEC 17020 , dhe është akredituar nga Shërbimi Kombëtar i Akreditimit i Kinës për Vlerësimin e Konformitetit (CNAS) dhe është çertifikuar nga Certifikimi dhe Administrimi i Akreditimit i PRC (CNCA).

Si një nga kompanitë më të respektuara dhe profesionale të inspektimit dhe testimit të Kinës, kompania jonë është e përkushtuar t'u ofrojë klientëve nga e gjithë bota shërbime afatgjata, profesionale dhe zgjidhje të integruara "me një ndalesë". Shërbimet tona ndahen në 2 pjesë kryesore: inspektimi dhe testimi. Përveç kësaj, inspektimi përfshin:

FA - Auditimi i Fabrikës

PPI - Inspektimi Para-Prodhimit

DPI - Inspektimi gjatë prodhimit

FRI - Inspektimi përfundimtar i rastësishëm

CLC - Kontrolloni ngarkimin e kontejnerit

Inspektorët e produkteve FCT marrin trajnim të rregullt në fushat e tyre të specializimit, përfshirë linjat e buta (veshje, këpucë, tekstile), linja të forta (lodra, pajisje elektronike dhe elektrike, kozmetikë, bizhuteri, syze), ushqime etj.

FCT e specializuar në konsultime për eksport-import dhe menaxhim të cilësisë, dhe garantimin e sigurisë dhe cilësisë së mallrave tuaj me të gjitha përpjekjet. Do të jetë miku juaj më i sinqertë dhe do t'ju ofrojë shërbime të shkëlqyera.

CCIC 标
Shkalla profesionale
%
Shkalla e bashkëpunimit
%
Kënaqësi të konsumatorëve
%
marketing
%

FAR thonë Klientët?

FJALT E LIDHJES NGA KLIENTET TUAJ TV VDES

"Lehtë për t'u planifikuar, rezultate të shpejta, raport i detajuar. Faleminderit."

Maksuell Eikholt
Shtetet e Bashkuara

"CCIC është një kompani shumë profesionale. Unë jam plotësisht i kënaqur me inspektimin para dërgesave që ata bënë."

- Illia
Federata Ruse

"E dua të punojë me këtë kompani. Ata bëjnë punë të tilla dhe të mrekullueshme. Faleminderit shumë"

- Nyqaisa Long
Shtetet e Bashkuara

WhatsApp Online Chat!