за нас

CCIC-FCT

Компанија за инспекција и тестирање на трети лица

Fujian CCIC Testing копродукции, ООД (, кратенка како FCT, беше инвестирано од страна на Групацијата за сертификација и инспекција Фуџијан копродукции, Рибар (кратенка како CCIC Insp и Центарот за техника за инспекција и карантин на Царинското биро на Фуџијан. Тоа е сеопфатна трета организација со инспекција, тестирање, идентификација и технички услуги.

CCIC-FCT has thoroughly established quality management system which in accordance with ISO/IEC 17020,and been accredited by China National Accreditation Service for Conformity Assessment(CNAS) and certificated by Certification And Accreditation Administration Of P.R.C(CNCA) .

Како една од најреномираните и најпрофесионални компании за инспекција и тестирање во Кина, нашата компанија е посветена да им обезбеди на клиентите од целиот свет долгорочни, професионални услуги и „едношалтерски“ интегрирани решенија. Нашите услуги се делат на 2 главни дела: проверка и тестирање. Покрај тоа, инспекцијата вклучува:

ФА - Ревизија на фабриката

ППИ - претпроизводна инспекција

ДПИ - Инспекција за време на производството

PSI--Pre-shipemnt inspection service

CLC - Проверка за полнење контејнер

CCIC-FCT  inspectors receive regular training in their fields of specialization, including Softlines (Garments, Footwear, Textiles), Hardlines (Toys, Electronics & Electrical, Cosmetics, Jewelry, Eyewear), Food etc.

CCIC-FCT specializing in export-import consulting and quality management, and ensuring the safety and quality of your goods with all efforts.will be your most sincere friend and provide you with the excellent services.

CCIC
Професионален степен
%
Степен за соработка
%
Задоволство на клиентот
%
Маркетинг
%

КАКО КЛИЕНТИ велат?

НАДВОРЕШНИ ЗБОВИ ОД МОИТЕ ЛАВНИ КЛИЕНТИ

"Лесен за распоред, брзи резултати, детален извештај. Благодарам."

Максвел Ајхолт
Соединети Држави

„CCIC е многу професионална компанија. Јас сум целосно задоволен од увид што ја извршија пред пратката“.

- Илија
Руска Федерација

"Loveубовта да работи со оваа компанија. Тие прават таква и неверојатна работа. Ви благодарам многу".

- Никјаиса Лонг
Соединети Држави

"Using them for a long time for quality inspection. Good communication and professional service. Recommended!"

—  Daruisz

Italy


WhatsApp Онлајн Chat!