Трендови во индустријата

 • За Кина за сертификација и инспекција (група) Co.,

  За Кина за сертификација и инспекција (група) Co.,

  China Certification and Inspection (Group) Co., Ltd (скратено како CCIC) е основана во 1980 година со одобрение на Државниот совет и моментално е дел од Комисијата за надзор и администрација на државните средства на Државниот совет (SASAC) .Тоа е независна трета страна сертификат...
  Прочитај повеќе
 • Зошто ни е потребна инспекциска служба од трета страна

  Зошто ни е потребна инспекциска служба од трета страна

  Оваа статија доаѓа од идејата на добавувачот зошто ни е потребна инспекција од трета страна.Инспекцијата за квалитет е поделена на фабричка самоконтрола и триесет партиска инспекција.Иако имаме свој тим за проверка на квалитетот, но инспекцијата од трета страна исто така игра клучна улога во нашиот квалитет...
  Прочитај повеќе
 • Зошто ви е потребна инспекциска служба

  Зошто ви е потребна инспекциска служба

  Инспекциската служба, позната и како нотарска инспекција или извозна инспекција во трговијата, е активност за проверка на квалитетот на снабдувањето во нарачката во име на испраќачот или купувачот.Целта е да се провери дали стоката што ја испорачува добавувачот ги исполнува барањата.Како купувачот, средната...
  Прочитај повеќе
 • Емисии на формалдехид од регулативи за композитни дрвени производи (SOR/2021-148)

  Емисии на формалдехид од регулативи за композитни дрвени производи (SOR/2021-148)

  Емисиите на формалдехид од регулативите за композитни дрвени производи (SOR/2021-148) одобрени од Министерството за животна средина и Министерството за здравство на Канада ќе стапат на сила на 7 јануари 2023 година. Дали сте запознаени со...
  Прочитај повеќе
 • Служба за инспекција пред испорака

  Служба за инспекција пред испорака

  Услуга за инспекција пред испорака Како купувачите од странство го потврдуваат квалитетот на стоката пред да бидат испорачани?Дали целата серија на стоки може да се испорача навреме?дали има дефекти?како да избегнете примање инфериорни производи што доведуваат до поплаки од потрошувачите, враќање и размена...
  Прочитај повеќе
 • Зошто на продавачите на Амазон им е потребна проверка на квалитетот?

  Зошто на продавачите на Амазон им е потребна проверка на квалитетот?Дали продавниците на Амазон се лесни за работа?Верувам дека е тешко да се добие потврден одговор. По внимателна селекција, многу продавачи на Амазон трошат голема сума на логистички трошоци за транспорт на стоката до магацинот на Амазон, но обемот на нарачката за продажба не успева...
  Прочитај повеќе
 • 【 Знаење за КК】 CCIC инспекциска служба за производи од стакло

  【 Знаење за КК】 CCIC инспекциска служба за производи од стакло

  【 Знаење за КК】 CCIC Стандард за проверка на квалитет за стаклени производи Изглед/изработка 1. Без очигледни чипови (особено под агол од 90 °), остри агли, гребнатини, нерамнини, изгореници, водени жигови, шари, клун...
  Прочитај повеќе
 • Стандард за проверка на квалитет на светилки и фенери

  Стандард за проверка на квалитет на светилки и фенери

  Светилки и фенери покрај најосновната улога на осветлување, поважно е дека соодветен лустер за јадење може да биде многу добра фолија семејна топла атмосфера, едноставна убавина и светлиот лустер, исто така, може да ги натера луѓето да отворат удобно расположение, така што животот стана полн со емоционална привлечност.Како т...
  Прочитај повеќе
 • Креирајте пратки со Send to Amazon

  Креирајте пратки со Send to Amazon

  CCIC-FCT како професионална компанија за инспекција од трета страна која обезбедува квалитетни инспекциски услуги на илјадници продавачи на Амазон, често нè прашуваат за барањата за пакување на Амазон. Следната содржина е извадена од веб-страницата на Амазон и е наменета да им помогне на некои продавачи и набавки на Амазон. .
  Прочитај повеќе
 • 【 Знаење за КК】 Инспекција на квалитетот на облеката

  【 Знаење за КК】 Инспекција на квалитетот на облеката

  AQL е кратенка од просечно ниво на квалитет, тоа е параметар за проверка наместо стандард.Основа на инспекцијата: големина на серија, ниво на инспекција, големина на примерок, ниво на прифаќање на дефекти AQL.За проверка на квалитетот на облеката, ние обично според нивото на општата инспекција, а дефектот ...
  Прочитај повеќе
 • Проверете ги точките за проверка на квалитетот на мебелот на отворено

  Проверете ги точките за проверка на квалитетот на мебелот на отворено

  Проверете ги точките за проверка на квалитетот на мебелот на отворено Денес ви организирам основен материјал за проверка на мебелот на отворено.Се надевам дека ќе ви биде корисно. Доколку имате какви било прашања или сте заинтересирани за нашата инспекциска служба, слободно контактирајте не.Каков е мебелот на отворено...
  Прочитај повеќе
 • Детално објаснување за инспекцискиот процес на CCIC

  Детално објаснување за инспекцискиот процес на CCIC

  Честопати нè прашуваат клиентите, како вашиот инспектор ја проверува стоката? Каков е процесот на инспекција? Денес, ние ќе ви кажеме детално, како и што ќе правиме во проверката на квалитетот на производите.1. Подготовка пред инспекција a.Контактирајте со добавувачот за да добиете информации за напредокот на производството и ко...
  Прочитај повеќе
12Следно >>> Страница 1/2
WhatsApp онлајн разговор!