Служба за инспекција пред испорака

Служба за инспекција пред испорака
Како купувачите од странство го потврдуваат квалитетот на стоката пред да бидат испорачани?Дали целата серија на стоки може да се испорача навреме?дали има дефекти?како да се избегне примање на инфериорни производи што доведува до поплаки од потрошувачите, враќање и размена и губење на деловната репутација?Овие проблеми мачат безброј купувачи во странство.
Инспекцијата пред испорака е важен дел од контролата на квалитетот, помагајќи им на купувачите да ги решат горенаведените проблеми.Тоа е ефикасен и удобен метод за потврдување на квалитетот на целата серија на стоки, помагајќи им на купувачите од странство да го потврдат квалитетот и квантитетот на производите, да ги намалат споровите со договорите, губењето на деловната репутација предизвикана од пониски производи.

Рутината пред службата за инспекција на пратката ќе ја провери
квантитет
Карактеристики
Стил, боја, материјал итн.
Изработка
Мерење на големината
Пакување и ознака

Палета на производи
Храна и земјоделски производи, текстил, облека, обувки и чанти, домашни спортови, детски играчки, козметика, лична нега, електронски апарати итн.

Стандарди за инспекција
Методот на земање мостри се спроведува во согласност со меѓународно признатите стандарди како што се ANSI/ASQC Z1.4/BS 6001, а се однесува и на барањата за земање примероци на купувачот.

Предности во ИНСПЕКЦИЈАТА на ЦБЦ
Професионален технички тим, нашите инспектори имаат повеќе од три години инспекциско искуство и ја поминуваат нашата редовна проценка;
Услуга ориентирана кон клиентите, услуга за брза реакција, направете ја инспекцијата како што барате;
Флексибилен и ефикасен процес, можеме брзо да организираме итна проверка за вас;
Конкурентна цена, сеопфатна цена, без дополнителни трошоци.

Контактирајте не, ако сакате инспектор во Кина.


Време на објавување: 13-ти септември 2022 година
WhatsApp онлајн разговор!