Повеќе причини да не одберете нас

 • искуство Бизнис
  Искуство
  Повеќе од 30 години искуство во инспекција индустрија со повеќе од 300 квалификувани работници во 15 главните градови на Кина
 • Квалитет
  Квалитет
  Professional quality management system in accordance with ISO/IEC 17020;
 • стандарди
  стандарди
  Брза реакција на услуги, строги стандарди за инспекција и удобен систем на плаќање за квалитет
 • Разумна цена
  Разумна цена
  English извештај во рок од 24hours по инспекција со разумен и економски цена

Fujian CCIC тестирање копродукции, ООД

Fujian CCIC Testing Co., Ltd.(abbreviated as FCT)was invested by China Certification & Inspection Group Fujian Co., Ltd. and Inspection and Quarantine Technique Centre of Fujian Customs Bureau. It is a comprehensive third-party organization with inspection, testing, identification and technical services.
FCT has thoroughly established quality management system which in accordance with ISO/IEC 17020,and been accredited by China National Accreditation Service for Conformity Assessment(CNAS) and certificated by Certification And Accreditation Administration Of P.R.C(CNCA) .
Како еден од најпочитуваните и професионални инспекција и тестирање на компании од Кина, нашата компанија е посветена да им обезбеди на клиентите од целиот свет со долгорочни, професионални услуги и "еден-стоп" интегрирани решенија.

FCT specializing in export-import consulting and quality management,will be your most sincere friend and provide you with the excellent services.

за нас

CCIC FCT

Твојата сигурен квалитет инспектор во Кина

Стапи во контакт
WhatsApp Онлајн Chat!