Më shumë arsye për të zgjedhur Na

 • Përvoja <br>
  përvojë
  përvojë mbi 30 vjet në industrinë e inspektimit me më shumë se 300 punonjës të kualifikuar në 15 qytetet kryesore të Kinës
 • cilësi
  cilësi
  Professional quality management system in accordance with ISO/IEC 17020;
 • standardet
  standardet
  shërbim të shpejtë reagimi, standarde të rrepta të cilësisë për inspektimin dhe sistemit të përshtatshëm të pagesave
 • Çmim i arsyeshëm
  Çmim i arsyeshëm
  Raporti English brenda 24hours pas inspektimit me një çmim të arsyeshëm dhe ekonomike

Fujian Testing CCIC Co, Ltd

Fujian CCIC Testing Co., Ltd.(abbreviated as FCT)was invested by China Certification & Inspection Group Fujian Co., Ltd. and Inspection and Quarantine Technique Centre of Fujian Customs Bureau. It is a comprehensive third-party organization with inspection, testing, identification and technical services.
FCT has thoroughly established quality management system which in accordance with ISO/IEC 17020,and been accredited by China National Accreditation Service for Conformity Assessment(CNAS) and certificated by Certification And Accreditation Administration Of P.R.C(CNCA) .
Si një nga inspektimit më të respektuara dhe profesionale dhe kompanitë e testimit të Kinës, kompania jonë është i përkushtuar për të siguruar klientët nga e gjithë bota me afat të gjatë, shërbime profesionale dhe "one-stop" zgjidhje të integruar.

FCT specializing in export-import consulting and quality management,will be your most sincere friend and provide you with the excellent services.

Rreth nesh

CCIC FCT

Inspektori i besueshëm juaj cilësisë në Kinë

Merrni në kontakt
WhatsApp Online Chat!