Shtrirja e biznesit

Shërbimet tona

Si një ofrues të cilësisë të shërbimit profesional, Fujian Testing CCIC Co, Ltd (shkurtuar si FCT) oferta jo vetëm  shërbimet e para-prodhimit të inspektimit , të  d jatë shërbimet e inspektimit të prodhimit  dhe  shërbimeve përfundimtare të inspektimit të rastit  , por edhe  f auditimit actory , The  loading supervision , The  testing service, the certification of free sales and etc., meeting all of our customers' requirements thoroughly.

Me selinë e vendosur në Fuzhou, ne kemi degë në Quanzhou, Putian, Dongshan, Longyan, Ningde, Sanming, Nanping të Provincës Fujian. Inspektorët tanë banojnë në Shanghai, Guangdong, Zhejiang, Provinca Jiangsu, etj. Shtrirja e biznesit përfshin të gjitha qytetet në Kinë.

FCT vepron gjithmonë si një rol i paanshëm, i drejtë dhe autoritar për të kryer aktivitetet e inspektimit dhe akreditimit të konformitetit të produktit sipas ligjeve, standardeve, kontratave dhe disa kushteve përkatëse, të cilat janë rënë dakord nga palët, për të zvogëluar rrezikun për shkak të problemeve të cilësisë.

shërbim inspektimi Kinë

Për të qenë të saktë, FCT ofron inspektim, testim, karantinë, shërbime identifikimi në produkte të ndryshme që mbulojnë më poshtë:

 

Elektrike & Elektronike Mallra të forta Mallra të buta
Pajisje shtepiake

Drita & Ndriçimi

Mjetet elektrike

Automjete Elektrike Telefon & Celularë

Pjesë kompjuterike

Aksesorë elektronikë

Lodrat me telekomandë

Produkte për shëndetin dhe bukurinë

 

Enë shtëpiake 

Mobilje dhe orendi

Porcelani & Qeramikë

Lodra & Dhurata

Produkte sezonale

Produkte sportive

artikuj shkrimi

Orët dhe orët

Bizhuteri

 

Veshje pëlhurash

Aksesorë mode

Tekstile shtëpiake

Këpucë dhe produkte lëkure

Bagazhet, çantat dhe rastet

Kapakët & veshja e kokës

Produkte industriale Të tjerët
Pajisjet Mekanike Pjesët e Makinerisë Fletë metalike

Plastic Film

Mjetet dhe pajisjet

Produkte ndërtimi

Materiali kimik Produktet minerale Kokrra të përpunuara Mallrat e Bakerit

Produkte kozmetike

Produkte agrokulturore

Gati për një të re
Aventurë biznesi?


WhatsApp Online Chat!