China Para-prodhim Manufacturers inspektimit dhe Furnizuesit | CCIC

Inspektimi Para-prodhim

Përshkrim i shkurtër:

INSPEKTIMI PARA PRODHIMIT Inspektimi fillestar i produktit Inspektimi Para-Prodhimit (PPI) i quajtur gjithashtu prodhimi fillestar, është procesi i inspektimit duke filluar me një vlerësim të hollësishëm dhe inspektim të lëndëve të para dhe përbërësve. Kjo ndodh kur identifikimi dhe vlerësimi i shitësit / fabrikës tuaj të re është përfunduar dhe menjëherë para fillimit të prodhimit në masë. Një Inspektim Para Prodhimit siguron që furnizuesi juaj të jetë në gjendje të fillojë prodhimin sipas planit dhe ...


 • China inspection company: CCIC inspection company
 • final random inspection: quality control inspection
 • pre-shipment inspection service: before shipment inspection service
 • Detail Product

  CCIC-FCT thirty party inspection company,provide inspection service to global buyers

  Produkt Tags

  PARA INSPEKTIMI I PRODHIMIT

  INSPEKTIMI I PRODHIMIT fillestar

  Inspektimi Pre-Prodhimi (PPI) i quajtur edhe prodhimi fillestar, është t ai Procesi i inspektimit duke filluar me një anë të vlerësimit të detajuar dhe inspektimin e lëndëve të para dhe komponentëve Ajo ndodh kur identifikimi dhe vlerësimi i shitësi i ri / fabrikën tuaj është e përfunduar dhe menjëherë para fillimit të prodhimit në masë. Një Inspektim Para Prodhimi siguron që furnizuesi juaj të jetë në gjendje të fillojë prodhimin në orar dhe specifikimet tuaja kuptohen nga fabrika dhe për të parandaluar çdo të metë të mundshme në burimet e prodhimit, materialeve, orareve, menaxhimit dhe më shumë. Ne gjithashtu do të kontrollojmë cilësinë e përbërësve, materialeve dhe aksesorëve në fillimin e prodhimit kundër specifikimeve të klientëve dhe / ose mostrave të referencës.

  inspektimi para-prodhimi
  inspektimi i cilësisë së lëndës së parë

  Pikat tona kryesore të kontrollit janë si më poshtë:

  1. Kontrolloni cilësinë dhe sasinë e lëndës së parë dhe përbërësve;

  2. Shihni zakonisht aftësinë e prodhimit të fabrikës dhe aftësinë e kontrollit të cilësisë;

  3.Kontrolloni gjithashtu disa produkte të gatshme dhe produkte gjysëm të gatshme;

  4.monitorja e orarit të prodhimit;

  5. Rekomandimi.

  Pse duhet të më duhet Inspektimi Para Prodhimit?

  Para se të prodhimit, duke ndihmuar ju të sigurt të lëndëve të para dhe komponentët do të takohen specifikimet tuaja dhe janë në dispozicion në sasi të mjaftueshme për të përmbushur orarin e prodhimit.

  - Shmangni keqkuptimet.
  - Sigurohuni që kërkesat tuaja të kuptohen mirë.
  - Shmangni përdorimin e materialit të gabuar, ngjyrave të gabuara etj., Verifikoni që specifikimet e produktit tuaj janë përmbushur herët.
  - Implementimi i veprimeve korrigjuese sa më shpejt të jetë e mundur.
  - Shmangni shpenzimet dhe vonesat e papritura.

  Më shumë nga Rastet tona të Inpeksionit të Klientit

  Gati për të mësuar më shumë? Na kontaktoni për një vlerësim!


 • Previous:
 • Next:

 • CCIC-FCT thirty party inspection company,provide inspection service to global buyers.

 • Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
  WhatsApp Online Chat!