Cina Pra-produksi Inspection Manufacturers na suppliers | CCIC

Inspection pre-produksi

Pondok Description:

PRE PRODUCTION INSPECTIONINITIAL PRODUCTION INSPECTIONThe Pre-Production Inspection (PPI) also called initial production, is the inspection process starting with a through detailed assessment and inspection of raw materials and components.It happens when the the identification and the evaluation of your new vendor/factory is completed and right before the beginning of mass production. A Pre Production Inspection ensure that your supplier is able to start the production on schedule and your ...


jéntré produk

Tags produk

Inpormasi PRE PRODUKTIF

INSPECTION PRODUKTIF INITIAL

The Pra-Produksi Inspection (PPI) disebut oge produksina awal, nyaéta t anjeunna prosés pamariksaan dimimitian ku ngaliwatan assessment rinci jeung inspeksi bahan baku sareng komponenana .It kajadian nalika idéntifikasi jeung evaluasi ngajual anyar anjeun / pabrik geus réngsé sarta pas sateuacan awal produksi massal. Pamariksaan Pra Produksi mastikeun yén panyadia anjeun tiasa ngamimitian produksi jadwalna sareng spésifikasi anjeun dipangaruhan ku pabrik jeung pikeun nyegah cacad poténsial sumber daya, bahan, jadwal, manajemén sareng seueur deui. Urang ogé bakal pariksa kualitas komponén, bahan, sareng asesoris di awal produksi ngalawan spésifikasi klien sareng / atanapi conto rujukan.

pamariksaan pra-produksi
Pamariksaan kualitas baku

Titik pariksa utama kami sapertos ieu di handap:

1.Ceck kualitas sareng kuantitas bahan baku sareng komponén;

2.Maca ningali kapasitas produksi pabrik sareng kamampuan kontrol kualitas;

3.Lalu cek ogé sababaraha produk atos sareng produk Semi bérés;

4.monitor jadwal produksi;

5.Rujukan.

Kunaon kuring kedah Perawatan Pra Produksi?

Sateuacan produksi, nulungan nu mastikeun nu bahan baku sareng komponenana moal papanggih spésifikasi anjeun sarta anu sadia dina jumlah cukup pikeun minuhan jadwal produksi.

- Hindarkeun salah paham.
- Pastikeun syarat anjeun leres ngartos.
- Hindarkeun panggunaan bahan anu salah, warna salah sareng sanésna, pariksa yén spésifikasi produk anjeun ayeuna patepang awal.
- Nerapkeun tindakan koréksi pas mungkin.
- Hindarkeun ongkos & telat anu teu kaduga

Langkung ti Kasus Inpsection Palanggan kami

Siap pikeun milarian deui? Hubungi kami pikeun cutatan!


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!