Cina Pra-produksi Inspection Manufacturers na suppliers | CCIC

Inspection pre-produksi

Pondok Description:

Panilitian Pra-Produksi (PPI) ogé disebat produksi awal, nyaéta prosés pamariksaan anu dimimitian ku penilaian anu lengkep sareng pamariksaan bahan baku sareng komponenana. Éta kajadian nalika idéntifikasi sareng évaluasi padagang / pabrik énggal anjeun réngsé sareng pas sateuacan mimiti produksi masal. Inspeksi Pra Produksi mastikeun yén panyadia anjeun tiasa ngamimitian produksi sesuai jadwal sareng ...


  • China inspection company: CCIC inspection company
  • final random inspection: quality control inspection
  • pre-shipment inspection service: before shipment inspection service
  • jéntré produk

    CCIC-FCT thirty party inspection company,provide inspection service to global buyers

    Tags produk

    Inpormasi PRE PRODUKTIF

    INSPECTION PRODUKTIF INITIAL

    The Pra-Produksi Inspection (PPI) disebut oge produksina awal, nyaéta t anjeunna prosés pamariksaan dimimitian ku ngaliwatan assessment rinci jeung inspeksi bahan baku sareng komponenana .It kajadian nalika idéntifikasi jeung evaluasi ngajual anyar anjeun / pabrik geus réngsé sarta pas sateuacan awal produksi massal. Pamariksaan Pra Produksi mastikeun yén panyadia anjeun tiasa ngamimitian produksi jadwalna sareng spésifikasi anjeun dipangaruhan ku pabrik jeung pikeun nyegah cacad poténsial sumber daya, bahan, jadwal, manajemén sareng seueur deui. Urang ogé bakal pariksa kualitas komponén, bahan, sareng asesoris di awal produksi ngalawan spésifikasi klien sareng / atanapi conto rujukan.

    pamariksaan pra-produksi
    Pamariksaan kualitas baku

    Titik pariksa utama kami sapertos ieu di handap:

    1.Ceck kualitas sareng kuantitas bahan baku sareng komponén;

    2.Maca ningali kapasitas produksi pabrik sareng kamampuan kontrol kualitas;

    3.Lalu cek ogé sababaraha produk atos sareng produk Semi bérés;

    4.monitor jadwal produksi;

    5.Rujukan.

    Kunaon kuring kedah Perawatan Pra Produksi?

    Sateuacan produksi, nulungan nu mastikeun nu bahan baku sareng komponenana moal papanggih spésifikasi anjeun sarta anu sadia dina jumlah cukup pikeun minuhan jadwal produksi.

    - Hindarkeun salah paham.
    - Pastikeun syarat anjeun leres ngartos.
    - Hindarkeun panggunaan bahan anu salah, warna salah sareng sanésna, pariksa yén spésifikasi produk anjeun ayeuna patepang awal.
    - Nerapkeun tindakan koréksi pas mungkin.
    - Hindarkeun ongkos & telat anu teu kaduga

    Langkung ti Kasus Inpsection Palanggan kami

    Siap pikeun milarian deui? Hubungi kami pikeun cutatan!


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • CCIC-FCT thirty party inspection company,provide inspection service to global buyers.

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!