Tren Industri

  • 【 QC pangaweruh】 Service kontrol kualitas pikeun lampu surya

    【 QC pangaweruh】 Service kontrol kualitas pikeun lampu surya

    Salaku masalah ékologis disababkeun ku parobahan suhu global jadi beuki loba atra, glaciers ngalembereh, tingkat laut naek, banjir nagara basisir jeung wewengkon dataran handap, cuaca ekstrim terus muncul ... Ieu p...
    Maca deui
  • 【 QC pangaweruh】 Kumaha mariksa hiasan Natal

    【 QC pangaweruh】 Kumaha mariksa hiasan Natal

    Siap milarian inpormasi langkung seueur ngeunaan CCIC tilu puluh perusahaan pamariksaan Pasihan kami kutipan jasa pamariksaan!Pencét éta Unggal taun ti bulan Juli nepi ka Séptémber nyaéta ...
    Maca deui
  • Kumaha penjual Amazon mastikeun kualitas produk sateuacan dikirim ka gudang FBA?

    Kumaha penjual Amazon mastikeun kualitas produk sateuacan dikirim ka gudang FBA?

    Kumaha sellers Amazon mastikeun kualitas produk saméméh dikirim ka FBA gudang? Naha sellers Amazon kudu mariksa barang di pabrik?Pentingna pamariksaan pra kiriman pikeun para penjual Amazon platform E-commerce sapertos Amazon sok ngagantelkeun pentingna pikeun kualitas produk.Langkung ti ...
    Maca deui
  • jasa inspeksi pra-pengiriman

    jasa inspeksi pra-pengiriman

    Jasa pamariksaan pra-pengiriman Kumaha para pembeli luar negeri ngonfirmasi kualitas barang sateuacan dikirim?Naha sakabéh bets barang bisa dikirimkeun dina waktu?naha aya cacad?kumaha carana ngahindarkeun nampi produk inferior ngarah kana keluhan konsumen, balik na exchanger ...
    Maca deui
  • Naha anu ngajual Amazon peryogi pamariksaan kualitas?

    Naha anu ngajual Amazon peryogi pamariksaan kualitas?Naha toko Amazon gampang dioperasikeun?Kuring yakin hese meunang jawaban afirmatif.Saatos seleksi ati, loba sellers Amazon méakkeun jumlah badag expenses logistik pikeun ngangkut barang ka gudang Amazon, tapi volume pesenan jualan gagal ...
    Maca deui
  • 【 QC pangaweruh】 jasa inspeksi CCIC pikeun produk kaca

    【 QC pangaweruh】 jasa inspeksi CCIC pikeun produk kaca

    【Kaweruh QC】 Standar pamariksaan kualitas CCIC pikeun produk kaca Penampilan / Pagawean 1. No chipping atra (utamana dina sudut 90 °), sudut seukeut, goresan, unevenness, kaduruk, watermarks, pola, bubb ...
    Maca deui
  • Inspeksi Kualitas Standar lampu sareng lampion

    Inspeksi Kualitas Standar lampu sareng lampion

    Lampu sareng lampion salian peran cahaya anu paling dasar, anu langkung penting nyaéta yén lampu gantung tuangeun anu cocog tiasa janten atmosfir haneut kulawarga foil anu saé, kageulisan anu sederhana sareng lampu gantung anu terang ogé tiasa ngajantenkeun jalma muka wanda anu nyaman, ku kituna kahirupan parantos pinuh ku. banding émosional.Kumaha t...
    Maca deui
  • Jieun kiriman sareng Kirim ka Amazon

    Jieun kiriman sareng Kirim ka Amazon

    CCIC-FCT salaku parusahaan inspeksi pihak-katilu profésional anu nyadiakeun layanan inspeksi kualitas ka rébuan sellers Amazon, urang mindeng ditanya ngeunaan Amazon urang syarat bungkusan. .
    Maca deui
  • 【 Pangaweruh QC】 Pamariksaan Kualitas Garment

    【 Pangaweruh QC】 Pamariksaan Kualitas Garment

    AQL nyaéta singketan tina Average Quality Level, éta mangrupikeun parameter pamariksaan tinimbang standar.Dasar inspeksi: ukuran bets, tingkat inspeksi, ukuran sampel, AQL defects tingkat ditampa.Pikeun inspeksi kualitas garments, urang biasana nurutkeun tingkat inspeksi umum, sarta cacad ...
    Maca deui
  • Pariksa titik pikeun inspeksi kualitas jati outdoor

    Pariksa titik pikeun inspeksi kualitas jati outdoor

    Pariksa titik pikeun pamariksaan kualitas jati luar Dinten ayeuna, kuring ngatur bahan dasar ngeunaan pamariksaan jati luar pikeun anjeun.Kuring miharep éta bakal mantuan mun anjeun. Mun anjeun mibanda patalékan atanapi museurkeun jasa inspeksi kami, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Naon perabot luar ...
    Maca deui
  • Katerangan lengkep pikeun prosés pamariksaan CCIC

    Katerangan lengkep pikeun prosés pamariksaan CCIC

    Kami sering ditaros ku para nasabah, kumaha inspektur anjeun mariksa barang? Naon prosés pamariksaan? Dinten ieu, kami bakal nyarioskeun ka anjeun sacara rinci, kumaha sareng naon anu bakal urang laksanakeun dina pamariksaan kualitas produk.1. Persiapan saméméh inspeksi a.Kontak supplier pikeun meunangkeun inpo kamajuan produksi, jeung co...
    Maca deui
  • Prosedur Inspection umum pikeun Toys

    Prosedur Inspection umum pikeun Toys

    Pamariksaan kualitas pikeun cocooan mangrupikeun barang pamariksaan anu umum pisan, sareng aya seueur jinis kaulinan barudak, sapertos cocooan plastik, cocooan mewah, cocooan éléktronik, jsb. ngontrol kualitas produk sacara ketat.Artikel ieu...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2
Chat Online WhatsApp!