Standar Pamariksaan Lampu sareng lantera

Lampu sareng lantera salian ti peran pancén paling dasar, langkung penting nyaéta candelier tuangeun anu cocog tiasa janten suasana kulawarga anu hadé, kaéndahan saderhana sareng lampu gantung ogé tiasa ngajantenkeun jalma muka suasana anu raoseun, sahingga kahirupan parantos pinuh banding émosional.

Kumaha mariksa lampu sorot tina barang-barang amis kaanggunan ieu, kumaha pamariksaan standard of droplight? Let's follow CCIC-FCT , hayu urang ngajelaskeun prosés pamariksaan lampu pikeun anjeun. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan eusi pamariksaan, punten kersa ngahubungi kami .

pamariksaan kualitas Cina Penampilan / Workmanship cek

1. Inspeksi lampu listrik

Warna éléktroplasi kedah konsisten (tingali kana conto), teu kedah aya bédana warna anu jelas ;

Henteu aya goresan, partikel keusik, nyiduh asam, tanda keusik, pinholes, pitting, blelling, peeling, whitening, spot karat, bintik hideung, aliran cet anu jelas, tapak tatu las sareng fénoména sanés dina permukaan electroplating ;

Gloss kedah caket kana sarat eunteung, teu kedah aya halimun bodas;

Beungeutna kedah lemes tanpa kasarna (raoseun panangan);

Permukaan jero produk teu kedah jelas hideung, kotor sareng teu aya oksidasi;

Gosok sakedik nganggo sarung bodas teu gaduh corétan sakedik;

Tés perekat sareng tés karasa kudu diliwatan.

2. Inspéksi lampu cet baki

Ngarujuk kana sampel, awak lampu henteu ngagaduhan bédana warna anu jelas sareng bédana gloss, warna sacara umum kedah konsisten;

Henteu aya kabocoran cet, mesék cet, keusik, mesék, ngorehan, leuleuy, fenomena abrasi ;

Semprot cet janten saluyu, mulus, henteu aya parut, aliran cet sareng sajabana;

Cét semprot henteu kedah kabanjiran sareng kaayaan anu teu pikaresepeun anu sanés;

Teu karat dina permukaan jero;

Teu cacad atanapi teu dipasang;

Tés perekat sareng tés karasa kudu diliwatan;

Cét leungeun kedah dilapis.

Tés majelis

Rentang kasalahan antara ukuran awak lampu sareng data na ± 1/2 inci. Bagianna saluyu sareng tabel bagian rékayasa sareng henteu kedah disingkirkeun.

Saatos dirakit, strukturna kedah diikat sareng teu kedah diijinkeun. Saatos pamariksaan visual, strukturna kedah dina tingkat anu sami sareng teu kedah diidinan;

Henteu aya lampu gantung tunggal sareng sendi anu obah kedah sayogi

Ranté sareng tabung waos setrés sareng bagian bantosan setrés kedah tiasa nampi kakuatan anu cekap ;

Sakumaha ditetepkeun di luhur, beurat lampu langkung ti 5,5kg kedah dirobih janten cincin kristal, sareng aturan Éropa nyungkeun uji kalakuan kawat taneuh diliwatan.

Tés bumi

Colokkeun peryogi tes taneuh, dina tilu detik, 10 arus, résistansi dina kaayaan 100 m Ω saluyu sareng standar

Tés Hi-pot 

Persyaratan uji tegangan tinggi: 2U + 1000V (U: ngarujuk kana tegangan nagara tempat awak lampu diékspor)。

Tés fungsional

Pikeun ngalaksanakeun tés boh uji lampu, gaduh saklar sareng do sareng mareuman tés.

Tés polaritasitas 

Pasar Amérika Serikat gaduh tés polaritasitas lampu, teu tiasa aya hubungan anu positip, négatip, kabocoran.

Pamariksaan kanggo pengepakan

Tanda anu bener sareng jelas dina karton.

Bungkusna bebas tina rusak, lipatan sareng karusakan.

 

 


Waktos Post: Mar-04-2021
WhatsApp Online Chat!