Langkung Alesanna Pikeun Pilih Us

  • pangalaman <br>
    pangalaman
    Leuwih 30 taun 'pangalaman dina industri inspeksi kalawan leuwih ti 300 pagawé terampil dina 15 kota utama Cina
  • kualitas
    kualitas
    Professional quality management system in accordance with ISO/IEC 17020;
  • standar
    standar
    jasa réaksi gancang, standar kualitas ketat pikeun pamariksaan jeung sistem pembayaran merenah
  • Harga lumrah
    Harga lumrah
    laporan Inggris dina 24hours sanggeus pamariksaan kalawan harga nu lumrah jeung ekonomis

Fujian CCIC Tés Co., Ltd

Parusahaan urang, Fujian CCIC Tés Co., Ltd (disingget jadi FCT), nyaéta hiji organisasi pihak katilu komprehensif jeung nguji, pamariksaan, idéntifikasi jeung layanan teknis . Business scope covers all cities in China.

Ngabogaan leuwih ti 300 staffs profésional.

Ngumpulkeun akreditasi of ISO / IEC 17020.

Specializing in inspection field over 30 years.

Being accredited by China National Accreditation And Accreditational service for Conformity Assessment (CNAS)and certificated by Certification And Accreditation Administration Of P.R.C(CNCA)

Tentang Kami

CCIC FCT

Your reliable inspector in China

Meunang di kabaran
WhatsApp Online Chat!