Langkung Alesanna Pikeun Pilih Us

  • pangalaman <br>
    pangalaman
    Leuwih 30 taun 'pangalaman dina industri inspeksi kalawan leuwih ti 300 pagawé terampil dina 15 kota utama Cina
  • kualitas
    kualitas
    Professional quality management system in accordance with ISO/IEC 17020;
  • standar
    standar
    jasa réaksi gancang, standar kualitas ketat pikeun pamariksaan jeung sistem pembayaran merenah
  • Harga lumrah
    Harga lumrah
    laporan Inggris dina 24hours sanggeus pamariksaan kalawan harga nu lumrah jeung ekonomis

Fujian CCIC Tés Co., Ltd

Fujian CCIC Testing Co., Ltd.(abbreviated as FCT)was invested by China Certification & Inspection Group Fujian Co., Ltd. and Inspection and Quarantine Technique Centre of Fujian Customs Bureau. It is a comprehensive third-party organization with inspection, testing, identification and technical services.
FCT has thoroughly established quality management system which in accordance with ISO/IEC 17020,and been accredited by China National Accreditation Service for Conformity Assessment(CNAS) and certificated by Certification And Accreditation Administration Of P.R.C(CNCA) .
Salaku salah sahiji inspeksi paling reputable sarta profésional jeung pausahaan nguji Cina, parusahaan urang geus dedicated nyadiakeun konsumén ti sakuliah dunya sareng-jangka panjang, jasa profésional sarta "salah-eureun" solusi terpadu.

FCT specializing in export-import consulting and quality management,will be your most sincere friend and provide you with the excellent services.

Tentang Kami

CCIC FCT

Kur'an kualitas dipercaya anjeun dina Cina

Meunang di kabaran
WhatsApp Online Chat!