Langkung Alesanna Pikeun Pilih Us

  • pangalaman <br>
    pangalaman
    Leuwih 30 taun 'pangalaman dina industri inspeksi kalawan leuwih ti 300 pagawé terampil dina 15 kota utama Cina
  • kualitas
    kualitas
    Sistem manajemén kualitas propésional saluyu sareng ISO / IEC 17020;
  • standar
    standar
    jasa réaksi gancang, standar kualitas ketat pikeun pamariksaan jeung sistem pembayaran merenah
  • Harga lumrah
    Harga lumrah
    laporan Inggris dina 24hours sanggeus pamariksaan kalawan harga nu lumrah jeung ekonomis

Fujian CCIC Tés Co., Ltd

Parusahaan urang, Fujian CCIC Tés Co., Ltd (disingget jadi FCT), nyaéta hiji organisasi pihak katilu komprehensif jeung nguji, pamariksaan, idéntifikasi jeung layanan teknis . Lingkup bisnis ngaliput sadaya kota di Cina.

Ngabogaan leuwih ti 300 staffs profésional.

Ngumpulkeun akreditasi of ISO / IEC 17020.

Spésialisasi dina bidang pamariksaan langkung ti 30 taun.

Diakreditasi ku Akréditasi Nasional Cina sareng jasa Akréditasi pikeun Peniléyan Kasesuaian ) sareng disahkeun ku Sertifikasi Sareng Akréditasi Administrasi PRC ( CNCA )

Tentang Kami

CCIC FCT

Inspektur anu dipercaya anjeun di Cina

Meunang di kabaran
WhatsApp Online Chat!