Cina Tés Service Manufacturers na suppliers | CCIC

Service nguji

Pondok Description:

FCT diakréditasi pikeun uji ngalawan sadaya standar pangaturan utama pikeun impor produk konsumén. Sadaya tés tunduk kana sababaraha peraturan hukum sareng standar. Nalika ieu didesain pikeun ngabantosan kasalametan konsumen, aranjeunna tiasa matak lieur sareng sesah tetep tetep nuturkeun. Anjeun tiasa ngandelkeun kaahlian sareng sumberdaya téknis tina uji produk Ragam FCT pikeun ngabantosan mastikeun patuh anjeun sareng peraturan anu cocog, ogé spésifikasi téknis sorangan. Produk utama & ...


jéntré produk

Tags produk

FCT ieu accredited pikeun nguji ngalawan sagala standar pangaturan utama pikeun ngimpor produk konsumen.

barang konsumén anu poko keur rupa aturan légal jeung standar. Bari ieu téh dirancang pikeun mantuan mastikeun kasalametan konsumén, maranéhanana bisa ngalieurkeun jeung teuas tetep abreast sahiji. Anjeun tiasa ngandelkeun kaahlian jeung teknis sumber daya nguji produk konsumen FCT 'pikeun mantuan mastikeun minuhan anjeun kalawan aturan relevan, kitu ogé spésifikasi teknis anjeun sorangan. produk utama & industri nutupan:

1. Tekstil & Garment, footwear,

2. bagasi na Kulit barang;

3. kaulinan;

4. Eléktro & Electronic produk mesin;

5. produk kasehatan disposable;

6. obat kuat jeung kosmetik;

7. Kadaharan, Food adiktif, produk Ladang, produk Akuatik;

8. kontak Food precuts;

9. keramik, Woodwork, bahan Metal;

10. bungkusan umum, Paket pikeun bahan bahaya;

11. Kimia & mineral produk;

12. Evaluasi Test Produk;

13. sato jeung tutuwuhan.


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!