Кина за тестирање на услуги производители и добавувачи | CCIC

за тестирање на услуги

Краток опис:

FCT е акредитиран за да се тестира според сите главни регулаторни стандарди за увоз на производи за широка потрошувачка. Сите тестови се предмет на разни законски регулативи и стандарди. Иако овие се дизајнирани да помогнат да се осигури безбедноста на потрошувачот, тие можат да бидат збунувачки и тешко е да бидете во тек. Може да се потпрете на стручноста и техничките ресурси на тестирањето на производи за разновидност на FCT за да помогнете во усогласување со соодветните прописи, како и со сопствените технички спецификации.


детали за производот

Тагови производ

FCT е акредитиран за тест против сите големи регулаторни стандарди за увоз на производи за широка потрошувачка.

Стока за широка потрошувачка се предмет на различни законски прописи и стандарди. Додека овие се дизајнирани за да се осигури безбедноста на потрошувачите, тие можат да бидат збунувачки и тешко да се остане во чекор со. Можете да се потпрете на стручноста и технички ресурси на потрошувачот производ тестирање FCT "за да помогне да се осигура вашата согласност со релевантните прописи, како и вашиот сопствен технички спецификации. Главни производи и индустрии опфаќа:

1. Текстил и облека, обувки,

2. Багаж и кожни производи;

3. играчка;

4. електрични и електронски производи, машини;

5. За еднократна употреба хигиенски производи;

6. тоник и козметика;

7. храна, зависност, земјоделски производи, Водната производи;

8. precuts контакт за храна;

9. керамика, дограма, Метални материјали;

10. Заеднички пакети, пакет за опасни материи;

11. хемиски и минерални производи;

12. Тест производи евалуација;

13. животни и растенија.


  • : Претходна
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас
    WhatsApp Онлајн Chat!