бизнис фреквенции

Нашите услуги

Како давател на професионален квалитет на услуги, Fujian CCIC тестирање копродукции, Ltd (скратено како FCT) нуди не само на  услуги пред-продукција инспекција , на  г uring производство на инспекциските служби  и  конечниот услуги редовна инспекција  , туку и  ѓ actory ревизија , на  loading supervision , на  testing service, the certification of free sales and etc., meeting all of our customers' requirements thoroughly.

Со седиштето лоцирано во Фужоу, имаме филијали во Куанжу, Путијан, Донгшан, Лонгјан, Нингде, Санминг, Нанпинг во провинцијата Фуџијан. Нашите инспектори престојуваат во Шангај, Гуангдонг, hejеџијанг, провинција ianиангсу, итн. Деловниот опфат ги опфаќа сите градови во Кина.

FCT секогаш делува како непристрасна, фер и авторитативна улога за спроведување на активности за проверка на сообразност на производот и акредитација во согласност со релевантните закони, стандарди, договори и некои услови, кои се договорени од страните, за да се намали ризикот поради проблеми со квалитетот.

инспекциска служба Кина

Да бидеме прецизни, FCT обезбедува инспекција, тестирање, карантин, услуги за идентификација на разни производи што се опфатени подолу:

 

Електрични и електронски Тврда стока Мека стока
Апарати за домаќинство

Светло и осветлување

Електрични алатки

Електрични возила Телефон и мобилни телефони

Делови за компјутер

Електронски додатоци

Играчки за далечински управувач

Производи за здравје и убавина

 

Прибор за домаќинство 

Мебел и мебел

Порцелан и керамика

Играчки и подароци

Сезонски производи

спортски производи

канцелариски материјал

Часовници и часовници

Накит

 

Ткаенина облека

Модни додатоци

Домашен текстил

Обувки и производи од кожа

Багаж, чанти и случаи

Капи и абење на главата

Индустриски производи Другите
Механичка опрема Делови за машини Метален лим

Пластичен  филм

Алатки и опрема

Градежни производи

Хемиски материјал Минерални производи преработени зрна Пекарска храна

Козметички производи

Земјоделски производи

Подготвени за нова
Деловна авантура?


WhatsApp Онлајн Chat!