China Testing Service Produsen lan Suppliers | CCIC

Service testing

Keterangan Singkat:

FCT diakreditasi kanggo nyoba nglawan kabeh standar peraturan utama kanggo ngimpor produk konsumen. Kabeh tes tundhuk karo macem-macem peraturan lan standar ukum. Nalika iki dirancang kanggo mbantu keamanan konsumen, bisa uga mbingungake lan angel dingerteni. Sampeyan bisa ngandelake keahlian lan sumber daya teknis Tes produk Ragam FCT kanggo mbantu sampeyan tundhuk karo peraturan sing relevan, uga spesifikasi teknis dhewe. Produk utama & ...


Detail produk

Tags Product

FCT wis akreditasi kanggo nyoba marang kabeh standar peraturan utama kanggo ngimpor barang konsumen.

barang konsumen sing tundhuk macem-macem peraturan legal lan standar. Nalika iki dirancang kanggo njamin safety saka konsumen, padha bisa dadi bingung lan hard kanggo tetep abreast. Sampeyan bisa gumantung ing expertise lan technical sumber saka testing produk konsumen FCT 'kanggo mesthekake selaras karo peraturan sing cocog, uga specifications technical dhewe. produk utama & industri nutupi:

1. Tekstil & Garment, Footwear,

2. Luggage lan kulit barang;

3. Dolanan;

4. Electrical & Elektronik produk mesin;

5. produk kesehatan Disposable;

6. Tonic lan Kosmetik;

7. Food, Food gawe ketagihan, produk Farm, produk Akuatik;

8. kontak Food precuts;

9. Ceramics, Woodwork, bahan Metal;

10. paket umum, Paket kanggo bahan mbebayani;

11. Chemical & Mineral barang;

12. Evaluation Test Products;

13. Animals lan Tanduran.


  • : Previous
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!