FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Jenis jasa pamariksaan

 

Inok pabrik  Ngabantosan anjeun paham kana supplier ,kalebet . sistem kontrol kualitas, manajemén sareng prosedur operasi.
Pamariksaan pra-produksi Sateuacan produksi ,pitulung ing  Anjeun mastikeun nu bahan baku sarta  components will meet your specifications and are available in quantities sufficient to meet the production schedule.
Salila pamariksaan produksi (DPI) Mariksa produk salami prosés produksi sareng nyobian pangsaéna pikeun nyegah  sababaraha cacad  muncul, Éta ogé tiasa ngabantosan anjeun pariksa jadwal produk  sareng saluyu  yén produk parantos siap nalika wanci kiriman .
Pamariksaan Pra-kiriman (PSI) Ieu mangrupikeun pamariksaan  anu kualitas pangiriman sadayana . Biasana ngabutuhkeun produksi pikeun 100% lengkep sareng sahenteuna 80% barang anu dipak kana karton  Sampel anu dicek dipilih sacara acak nurutkeun standar AQL.
Ngawas pangawasan Éta léngkah penting nalika prosés pangiriman, Éta tiasa mastikeun produk anjeun leres sareng ngirangan kamungkinan pegatna. Jaminan kualitas anu alus sareng kaayaan produk anjeun dugi ka nampi éta.
Naha kuring peryogi pamariksaan atanapi pabrik pabrik?

Dina hal naon waé kualitas goréng, pangiriman salah, inpormasi teu nyata ti panyadia salami dagang internasional. Pamariksaan nyaéta cara anu paling éfisién pikeun nangtayungan mangpaat mésér.

Naon anu anjeun pariksa nalika pamariksaan?

Produk anu béda bakal gaduh titik pamariksaan anu béda. Janten kategori pamariksaan bakal ditaliti bisi-jaga sacara ati-ati antara klien sareng manajer akun urang.
Sacara umum, di handap ieu ruang lingkup pamariksaan umum pikeun milu:
1. Kuantitas
2. Keterangan Produk / Spesifikasina
3.Workmanship:
4.Function / parameter test
5.Packaging / Marking
Check 6.Product ukuran data
7.Client requirements special.

Sabaraha tingkat Pamariksaan?

Laju standar inspeksi sadayana inpormasi nyaéta USD 168-288 per dinten-dinten di kalolobaan kota China kecuali Hongkong, Taiwan. Laju standar ieu nyertakeun dugi ka 12 jam kerja per tugas (kalebet perjalanan, pamariksaan sareng persiapan laporan). Teu aya biaya tambahan pikeun biaya transportasi inspektur sareng inspektur.

Kumaha ngamimitian pamariksaan?

Klien ngintunkeun ka borang tempahan sareng buku buku sateuacanna 2-3 dinten. Kami ngahubungan Pabrik pikeun mastikeun rincian pamariksaan. Klien Pastikeun rencana pamariksaan sareng mayar. Urang ngalakukeun pamariksaan sareng klien nampi laporan pamariksaan dina waktos 24 jam.

HAYU HENTEU NGARAPI?


WhatsApp Online Chat!