jasa inspeksi pra-pengiriman

jasa inspeksi pra-pengiriman
Kumaha para pembeli luar negeri mastikeun kualitas barang sateuacan dikirim? Naha sakabéh bets barang bisa dikirimkeun dina waktu? naha aya cacad? kumaha carana ulah narima produk inferior ngarah kana keluhan konsumen, balik sarta bursa sarta Leungitna reputasi bisnis? Masalah ieu nyababkeun seueur pembeli luar negeri.
Pamariksaan pra-pengiriman mangrupikeun bagian penting tina kadali kualitas, ngabantosan para pembeli ngabéréskeun masalah di luhur. Ieu cara éféktif jeung merenah pikeun mastikeun kualitas sakabéh bets barang, mantuan pembeli luar negeri pikeun pariksa kualitas produk jeung kuantitas, ngurangan sengketa kontrak, leungitna reputasi bisnis disababkeun ku produk inferior.

 rutin saméméh jasa inspeksi kiriman bakal pariksa
kuantitas
Pitur
Style, warna, bahan jsb
Workmanship
ukur Ukuran
bungkusan na Tandaan

◉ Rangkaian produk Produk
pangan sareng tatanén, tékstil, pakean, sapatu sareng tas, olahraga kahirupan bumi, cocooan orok, kosmétik, perawatan pribadi, alat éléktronik jsb.

◉ Rangkaian Standar pamariksaan
Metode sampling dilaksanakeun saluyu sareng standar anu diakui sacara internasional sapertos ANSI / ASQC Z1.4 / BS 6001, sareng ogé ngarujuk kana syarat sampling palanggan.

CCIC INSPEKSI kaunggulan
Tim téknis profésional, inspectors kami boga leuwih ti tilu taun pangalaman inspeksi, sarta lulus assessment biasa kami;
Palayanan Berorientasi Palanggan, jasa réaksi gancang, ngalakukeun pamariksaan anu anjeun diperyogikeun;
prosés fléksibel tur efisien, urang tiasa ngatur inspeksi urgent gancang pikeun anjeun;
Harga kalapa, harga sadayana inklusif, teu aya biaya tambahan.

Contact us,if you want a inspectior in China.


Post time: Sep-13-2022
WhatsApp Online Chat!