Служба за инспекција пред испорака

Служба за инспекција пред испорака
Како купувачите од странство го потврдуваат квалитетот на стоката пред да бидат испорачани? Дали целата серија на стоки може да се испорача на време? дали има дефекти? како да се избегне примање на инфериорни производи што доведува до поплаки од потрошувачите, враќање и размена и губење на деловната репутација? Овие проблеми мачат безброј купувачи во странство.
Инспекцијата пред испорака е важен дел од контролата на квалитетот, помагајќи им на купувачите да ги решат горенаведените проблеми. Тоа е ефективен и удобен метод за потврдување на квалитетот на целата серија на стоки, помагајќи им на купувачите од странство да го потврдат квалитетот и квантитетот на производите, да ги намалат споровите со договорите, губењето на деловната репутација предизвикана од пониски производи.

 Рутината пред пратката инспекциската служба ќе го провери
количеството
Карактеристики
Стил, боја, материјал итн.
Изработка
Мерење на големината
Пакување и ознака

Опсег на производи
Прехранбени и земјоделски производи, текстил, облека, обувки и чанти, домашни спортови, играчки за бебиња, козметика, лична нега, електронски апарати итн.

Стандарди за инспекција
Методот на земање мостри се спроведува во согласност со меѓународно признатите стандарди како што се ANSI/ASQC Z1.4/BS 6001, а исто така се однесува и на барањата за земање примероци на купувачот.

CCIC INSPECTION предности
Професионален технички тим, нашите инспектори имаат повеќе од три години инспекциско искуство и ја поминуваат нашата редовна проценка;
Услуга ориентирана кон клиентите, услуга за брза реакција, направете ја инспекцијата како што сакате;
Флексибилен и ефикасен процес, можеме брзо да организираме итна проверка за вас;
Конкурентна цена, се инклузивна цена, без дополнителни трошоци.

Contact us,if you want a inspectior in China.


Post time: Sep-13-2022
WhatsApp Онлајн Chat!