China gjatë prodhimit Prodhuesit Inspektimit dhe Furnizuesit | CCIC

Gjatë inspektimit Prodhimi

Përshkrim i shkurtër:

Gjatë Inspektimit të Prodhimit Zgjidhni problemet e cilësisë gjatë procesit të prodhimit për të parandaluar çështje ose defekte të mëtejshme Çfarë është DUPRO? Gjatë inspektimit të prodhimit (DUPRO) nganjëherë referohet si Inspektimi i Produktit Inline ose Inspektimi në Proces (IPI) ose Gjatë Kontrollit të Prodhimit. Një kontroll vizual i cilësisë së përbërësit, materialet, produktet gjysëm të gatshme dhe të gatshme kur të paktën 10% -20% të porosisë të jenë përfunduar. Grupi i prodhimit dhe ato produkte në linjë do të drejtoheshin ...


Detail Product

Produkt Tags

Gjatë inspektimit Prodhimi

Zgjidhur problemet e cilësisë gjatë procesit të prodhimit për të parandaluar çështje të meta ose defekte

gjatë inspektimit të prodhimit
gjatë kontrollit të cilësisë së prodhimit
gjatë kontrollit të cilësisë së prodhimit

Isfarë është DUPRO?

Gjatë inspektimit të prodhimit (DUPRO) nganjëherë referuar si Inspektimi Inline i Produkteve ose Inspektimi i Procesit (IPI) ose Gjatë Kontrollit të Prodhimit. Një kontroll vizual mbi cilësinë e përbërësve, materialeve, produkteve gjysëm të gatshme dhe të gatshme kur të paktën 10% -20% i porosisë ka përfunduar . Seria e prodhimit dhe ato produkte në linjë do të inspektohen rastësisht për defektet e mundshme. Nëse ndodh ndonjë problem, identifikon devijimin dhe jep këshilla për masat korrigjuese që janë të nevojshme për të siguruar një cilësi të njëtrajtshme grumbull dhe një produkt cilësor.

Willfarë do të kontrollojmë në DUPRO?

DUPRO bëhet normalisht pasi produkti është përmes procesit të mbarimit. Kjo do të thotë që inspektimi do të bëhet kur 10% -20% e mallrave kanë mbaruar kontrollimin ose paketuar në polybag;
Ajo do të gjeni defekte në fazat më të hershme;
* Regjistroni madhësinë ose ngjyrën, e cila nuk do të jetë e disponueshme për inspektim.
Kontrolloni mallrave gjysëm-të gatshme në çdo proceseve të prodhimit. (Status prodhimi);
* Kontrolloni në mënyrë proporcionale dhe të rastit mallrat gjatë inspektimit (Niveli 2 ose i specifikuar ndryshe nga aplikanti);
Kryesisht kërkoni shkakun e defektit dhe sugjeroni plan veprimi korrigjues.

Pse keni nevojë për një DUPRO?

 

* Zbuloni defektet në fazat më të hershme;
* Monitoroni shpejtësinë e prodhimit
* Dorëzoni klientëve në kohë
* Kurseni kohë dhe para duke shmangur negociatat e vështira me furnizuesin tuaj

 

mbi inspektimin e cilësisë së procesit

Më shumë Ndarja e çështjes së inspektimit të klientit

Kontaktoni me ne për të marrë një kopje të listave të kontrollit tonë të inspektimit DUPRO


  • Previous:
  • Next:

  • Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
    WhatsApp Online Chat!