Rasti i inspektimit

 • Shërbimi i kontrollit të cilësisë së barelës së pasme

  Shërbimi i kontrollit të cilësisë së barelës së pasme

  Produkti: barelë mbrapa Lloji i inspektimit: Para shërbimit të inspektimit të dërgesës Përshkrimi i produktit: Inspektimi përfundimtar i rastësishëm i Kinës (FRI) për barelën e pasme. Kur prodhimi në masë 100% ishte e përfunduar dhe të paktën 80% ishte e paketuar në kuti kartoni, inspektimi CCIC do të bëjë inspektimin përfundimtar, mostrat zgjidhen në r ...
  Lexo më shumë
 • Shërbimi i Inspektimit me Avullore Bamboo

  Shërbimi i Inspektimit me Avullore Bamboo

  Product: Bamboo Steamer Inspection type: Pre-Shipment Inspection Service Use the standard criteria of ANSI/ASQ Z1.4 (ISO 2859-1) to conduct (AQL) sampling Produce detailed quality inspection reports based on defined AQL Checking list as below: Quality (appearance, performance, and workmanship)...
  Lexo më shumë
 • Shërbimi i inspektimit të cilësisë së këpucëve

  Shërbimi i inspektimit të cilësisë së këpucëve

  Product:Shoes Inspection type: Pre shipment inspection Sample qty: 200 pcs Quality inspection criteria: —Quantity —Packing —Workmanship —Labeling & Marking —Function Tests —Product Specification —Client Special Requirement Product inspection details:         
  Lexo më shumë
 • Inspektimi i cilësisë në Kuvertë dhe WPC të WPC

  Inspektimi i cilësisë në Kuvertë dhe WPC të WPC

  Produkti: WPC Deck & Joist Inspektimi i tipit: Inspektim përfundimtar i rastësishëm / para shërbimit të kontrollit të cilësisë së dërgesës Sasia e mostrës: 80 copë Kriteret e inspektimit të cilësisë: uVendësia —Paketimi —Punimi i punës abLabelimi dhe Markimi T Testet e funksionit Spec Specifikimi i produktit RequKërkesa të veçanta Kliente Specifikimet e cilësisë. ..
  Lexo më shumë
 • Shërbimi i inspektimit të cilësisë së maskave të frymëmarrësit FFP2 / KN95

  Shërbimi i inspektimit të cilësisë së maskave të frymëmarrësit FFP2 / KN95

  Përshkrimi i produktit: Kina Inspektimi Final Rastësor (FRI) për maskë mjekësore, maskë kirurgjikale, inspektim të produkteve mjekësore. Kur prodhimi në masë 100% mbaroi dhe të paktën 80% ishte paketuar në kartoni, inspektimi CCIC do të bëjë inspektimin përfundimtar, mostrat zgjidhen në mënyrë të rastësishme, sipas marrjes së mostrave të AQL ...
  Lexo më shumë
 • Shërbimi i inspektimit para dërgesës së tenxhere me presion

  Shërbimi i inspektimit para dërgesës së tenxhere me presion

  Product: Pressure cooker Inspection type: Final Random inspection Sample qty: 80 pcs Use the standard criteria of ANSI/ASQ Z1.4 (ISO 2859-1) to conduct (AQL) sampling Produce detailed quality inspection reports based on defined AQL Checking list as below: Quality (appearance, performance, and ...
  Lexo më shumë
 • Inspektimi përfundimtar i rastësishëm për kutinë e shpërndarjes

  Inspektimi përfundimtar i rastësishëm për kutinë e shpërndarjes

  Produkti: Kutia e Shpërndarjes Lloji i inspektimit: Inspektimi përfundimtar i rastësishëm Sasia e mostrës: 200 copë Kriteret e inspektimit të cilësisë: uVendësia —Paketimi —Mjeshtëria e punës abLabelimi & Markimi ...
  Lexo më shumë
 • Inspektimi përfundimtar i rastësishëm për mallrat e barbeque elektrike në Zhenjiang të Kinës

  Inspektimi përfundimtar i rastësishëm për mallrat e barbeque elektrike në Zhenjiang të Kinës

  Product: Electric barbeque wares Inspection type: Final Random inspection Sample qty: 125 pcs Use the standard criteria of ANSI/ASQ Z1.4 (ISO 2859-1) to conduct (AQL) sampling Produce detailed inspection reports based on defined AQL Checking list as below: Quality (appearance, performance, and...
  Lexo më shumë
 • Shërbimi i kontrollit të cilësisë së Kupës së Stainless Steel Në Shenzhen të Kinës

  Shërbimi i kontrollit të cilësisë së Kupës së Stainless Steel Në Shenzhen të Kinës

  Produkti: Kupa çeliku inox Lloji i inspektimit: Inspektim përfundimtar i rastësishëm Sasia e mostrës: 200 copë Kriteret e inspektimit të cilësisë: - Duhet të jetë pa ndonjë defekt të pasigurt për përdorim. - Duhet të jetë pa dëmtuar, thyer, gërvishtje, çarje etj. Defektet Kozmetike / Estetikë. - Duhet të jetë në përputhje me t ...
  Lexo më shumë
 • Auditimi i fabrikës para se të vendosni rendin në Kinë

  Auditimi i fabrikës para se të vendosni rendin në Kinë

  Auditimi i Fabrikës gjithashtu e quan vlerësimin e furnizuesit, ai mund të zbulojë problemet para se të vendosni porosinë, në mënyrë që të njihni aftësitë, sistemin, menaxhimin dhe procedurat e funksionimit të furnizuesit tuaj. Kjo mund t'ju ndihmojë të zgjidhni një furnizues me cilësi të lartë. Procesi i Auditimit të Fabrikës që përfshin: profilin 1.Faktiv, o ...
  Lexo më shumë
 • inspektimi i cilësisë së produktit në kontrollin e cilësisë së Kinës-Tenda

  inspektimi i cilësisë së produktit në kontrollin e cilësisë së Kinës-Tenda

  Produkti: Tenda Lloji i inspektimit: Inspektimi para dërgesës Sasia e mostrës: 80 copë Lista e kontrollit: Kontrollimi i sasisë Mënyra e paketimit, kontrollimi i markës së transportit Kontrolloni ngjyrën e produktit, stilin, etiketat përkatëse, shenjat etj. Kontrolloni cilësinë e mjeshtërisë Funksionet dhe testet e besueshmërisë, testet e sigurisë Verifikoni dimensionet ...
  Lexo më shumë
 • QC Company e Palës së Tretë QC-Kontrolli i Cilësisë së Sofës

  QC Company e Palës së Tretë QC-Kontrolli i Cilësisë së Sofës

  Produkti: Lloji i inspektimit të divanit: Cilësia e produktit Inspektimi sasia e mostrës: 80 copë Lista e kontrollit: Kontrollimi i sasisë Mënyra e paketimit, kontrollimi i markës së transportit Kontrolloni ngjyrën e produktit, stilin, etiketat përkatëse, shënimet etj. Kontrolloni cilësinë e mjeshtërisë së funksionit dhe testet e besueshmërisë, testet e sigurisë Verifikoni di ...
  Lexo më shumë
123 Tjetra> >> Faqja 1/3
WhatsApp Online Chat!