Shërbim inspektimi avulli bambu

Produkti: Avulli me bambu

Lloji i inspektimit:  Shërbimi i inspektimit para dërgesës

  • Përdorni kriteret standarde të ANSI / ASQ Z1.4 (ISO 2859-1) për të kryer marrjen e mostrave (AQL)
  • Prodhoni raporte të hollësishme të inspektimit të cilësisë bazuar në AQL të përcaktuar

Lista e kontrollit si më poshtë:

  • Cilësia (pamja, performanca dhe mjeshtëria e punës)
  • sasi
  • paketim
  • etiketimi
  • Shenjat e transportit për të arritur pajtueshmërinë rregullatore (për shembull kontrollet me kodin bar)
  • Testi i funksionit
  • Kontrollet e pikës

Detaje të inspektimit:

shërbimi i inspektimit të produkteve bambuavullore bambu para shërbimit të inspektimit të dërgesësShërbim i kontrollit të cilësisë me avullore bambuInspektimi i cilësisë së produkteve të bambukontroll i cilësisë së bambusë


Koha e postimit: Tetor-23-2020
WhatsApp Online Chat!