Shërbimi i inspektimit të cilësisë së këpucëve

Produktit: Këpucë

Lloji i inspektimit: Inspektimi para dërgesës

Sasia e mostrës: 200 copë

Kriteret e inspektimit të cilësisë:

UVendësia —Paketimi .Punimi i punës

AbLabelimi dhe shënimi ests Testet e funksionit Spec Specifikimi i produktit

Requ Kërkesa e veçantë për klientë

Detaje të inspektimit të produktit

Kontrolli i cilësisë së këpucëve        kontroll i cilësisë së këpucëve sportive

këpucë burra amazon fba inspektor inspektimiInspektimi i cilësisë së këpucëve

kontrolli i cilësisë së këpucëve sportive 1Inspektimi i cilësisë së këpucëve 1


Koha e postimit: Shtator-14-2020
WhatsApp Online Chat!