Inspektimi përfundimtar i rastësishëm për mallrat e barbeque elektrike në Zhenjiang të Kinës

Produkti: Produkte barbeque elektrike

Lloji i inspektimit: Inspektimi i rastësishëm përfundimtar

Qasi e mostrës: 125 copë

  • Përdorni kriteret standarde të ANSI / ASQ Z1.4 (ISO 2859-1) për të kryer marrjen e mostrave (AQL)
  • Prodhoni raporte të hollësishme të inspektimit bazuar në AQL të përcaktuar

Lista e kontrollit si më poshtë:

  • Cilësia (pamja, performanca dhe mjeshtëria e punës)
  • sasi
  • paketim
  • etiketimi
  • Shenjat e transportit për të arritur pajtueshmërinë rregullatore (për shembull kontrollet me kodin bar)
  • transport
  • Testi i funksionit
  • Kontrollet e pikës

Detajet e inspektimit të produkteve:

Testi i funksionit

Kompania e inspektimit të cilësisë në Kinë

Kontrolli i brendshëm i produkteve

Shërbimi i inspektimit CCIC SGS Kinë

Testi i tensionit

shërbimi përfundimtar i inspektimit të rastit Kinë

Kontrolli i kodit bar

QC kompani e palës së tretë

Testi i lëshimit

kontroll kontrolli i cilësisë së provës

Kontrolli i punës

Inspektimi i dëmtuar i inspektimit të banesave-Kinë

Nëse doni të referoni raportin dhe më shumë detaje, ju lutemi na kontaktoni.


Koha e postimit: Nëntor-28-2019
WhatsApp Online Chat!